Onze klanten – Technische groothandel

 • wtg-logo-nieuw

  Aanleiding en opzet

  De technische groothandelsbranche (2.500 bedrijven/40.000 medewerkers) ontbeerde een eigen opleidingsaanbod dat aan de ene kant opleidt tot betere en hogere (mbo) kwalificaties en anderzijds direct een actieve bijdrage levert aan het rendement van de deelnemende technische groothandel. Performance Driven Learning was de reden dat de technische groothandelsbranche koos voor Human Talent Group. Onder het label PiTtiG werden vier verbeterprogramma’s ontwikkeld:

  1. PiTtiG Sales;
  2. PiTtiG Logistiek;
  3. PiTtiG Inkoop;
  4. PiTtiG Productkennis.

  PiTtiG staat voor Prestatieverbetering Technische Groothandels. PiTtiG Sales is het opleidings- en trainingsprogramma voor alle verkopers ‘binnen-’, ‘balie- en buitendienst’. Er zijn opleidingsprogramma’s voor beginnende verkopers tot en met senior accountmanagers. PiTtiG Sales is verkrijgbaar als middel om direct verkoopresultaten mee te boeken of als mbo diplomerend opleidingsprogramma op mbo 3 en mbo 4 niveau in samenwerking met ROC Da Vinci College. PiTtiG Sales is een slimme combinatie van online en offline trainingen. De trainingen worden verzorgd door trainingsbureau’s aan de bovenkant van de markt.

  Opleidingsmodules

  Pittig-logo

  Binnen PiTtiG Sales worden onder meer de volgende opleidingsmodules aangeboden:

  1. Optimaliseren leadgeneratie;
  2. Verhogen onderscheidend vermogen;
  3. Verhogen marge (prijsverkopen/alternatief-verkoop/bij-verkoop);
  4. Verhogen omzet uit gesprekstechniek;
  5. Verhogen online omzet;
  6. Verhogen conversie offertes.

  Human Talent Group ontwikkelde PiTtiG Sales en voert het programma- en opleidingsmanagement uit voor alle deelnemende technische groothandels (open inschrijving en in-company).

  Meer informatie?
  www.pittigsales.nl

   

 • Gebruikers van PiTtiG Sales: