Leeroplossingen

Leren laten renderen

Onze leeroplossingen kunnen verschillende voordelen opleveren voor onze opdrachtgevers. Door de talenten van medewerkers optimaal in te zetten en hen te laten groeien en ontwikkelen, kunnen zij effectiever en efficiënter werken. Dit kan leiden tot een hogere productiviteit, betere prestaties en hogere kwaliteit van het werk. Heel duidelijk zie je dat bijvoorbeeld bij de onboarding van nieuwe medewerkers.

Daarnaast kan de inzet van onze leeroplossingen bijdragen aan het behoud van medewerkers. Door te investeren in hun ontwikkeling, voelen medewerkers zich gewaardeerd en gesteund. Dit hebben we zien bijdragen aan hogere betrokkenheid en lagere verloopcijfers binnen de organisatie.

Het ontwikkelen van een leercultuur

Onze leeroplossingen kunnen ook bijdragen aan de ontwikkeling van een cultuur van leren en groei binnen de organisatie. Dit kan leiden tot een positief werkklimaat waarin medewerkers gestimuleerd worden om te blijven leren en ontwikkelen en dus fouten te maken. Dit kan zorgt weer voor een hogere motivatie en betrokkenheid van medewerkers en kan zo bijdragen aan het succes van de organisatie.

Kortom, onze leeroplossingen bieden onze opdrachtgevers een manier om hun medewerkers te laten groeien en ontwikkelen, wat kan leiden tot hogere productiviteit, betere prestaties, hogere kwaliteit van werk, betrokkenheid en behoud van medewerkers en de ontwikkeling van een cultuur van leren en groei.

Leeroplossingen

Kwast Haar

E-learning ontwikkeling

We zijn gepassioneerd over het ontwikkelen van effectieve e-learnings en kunnen het hele proces uit handen nemen. Van het ontwerpen van opleidingen tot het creëren van content, video’s, illustraties en uitdagende challenges.

Balon opblazen e1681736785232

Learning Experience Platform

BeWizr LXP is het ideale leerplatform voor organisaties die hun medewerkers willen blijven motiveren door ze uit te dagen met een gepersonaliseerde leerevaring.

Watertoren golfbal

Trainingen

Al meer dan 12,5 jaar bieden wij effectieve incompany trainingen aan. Door gebruik te maken van onze unieke methoden waaronder train-de-trainer en blended learning, kunnen we op efficiënte wijze complete organisaties een stap verder brengen.

Kwast Haar

E-learning ontwikkeling

Door e-learning content op maat te ontwikkelen, zorgt HTG ervoor dat jouw medewerkers te allen tijde een training volgen die volledig aansluit op hun behoefte. Met aantrekkelijke content spitsen we de e-learnings toe op jullie specifieke vakgebied. De probleemoplossingen die aan bod komen, zijn zodoende direct in de praktijk toepasbaar.

Balon opblazen e1681736785232

BeWizr LXP

Een positieve learning experience levert een grote bijdrage aan het beklijven van nieuwe kennis. HTG maakt voor jouw organisatie een LXP (Learning Experience Platform) op maat. Daarmee blijven je medewerkers op een leuke manier leren en ontwikkelen.

Vuurtoren schroefmachine

Academies

Een eigen academie helpt om je branche- of organisatiedoelen te behalen en versterkt bovendien je positie op de arbeidsmarkt als aantrekkelijke werkgever voor huidige en potentiële werknemers. De academie zorgt ervoor dat de juiste personen toegang hebben tot de juiste werkinstructies en -processen, zodat je team efficiënt aan de slag kan.
Bloemen kwast

Onboarding

Een goede introductie en onboarding zorgt dat medewerkers zich sneller betrokken voelen, productiever gaan werken, zich sneller op hun plek voelen en daardoor langer blijven. Daarnaast zorgt een goede onboarding voor meer winstgevendheid voor het bedrijf.