Website foto 2023 Tekengebied 1 kopie 43

Leren laten werken

met onze leeroplossingen

Vormentaal 2023 Tekengebied 1 kopie 64 139
Vormentaal 2023 Tekengebied 1 kopie 64 139

Leren laten werken?

Bij Human Talent Group vinden we niks zo belangrijk als dat leren écht werkt. Waarom een leeroplossing (laten) ontwikkelen, als het vervolgens geen zin heeft? 

Leren laten werken houdt in dat medewerkers van jullie organisatie echt wat hebben gehad aan de leeroplossing. Dat de training over bijverkoop ook daadwerkelijk meer bijverkoop oplevert bijvoorbeeld. Of dat jullie nieuwe onboarding programma ook echt het inwerkproces soepeler laat verlopen. 

Samen kijken we welke leerbehoefte jullie organisatie heeft en welke leeroplossing hierbij nodig is. Zo zorgen we ervoor dat ook bij jullie het leren écht gaat werken!

Patrick 2
Laat leren werken in jullie organisatie

Leeroplossingen van Human Talent Group

e learning

E-learning

Effectieve e-learnings die vol zitten met prachtige content, aanvullende video’s en illustraties, passende werkvormen én uitdagende opdrachten!

Vertel me meer!
bewizr 2

LXP BeWizr

BeWizr LXP is het ideale leerplatform voor organisaties die hun medewerkers willen blijven motiveren door ze uit te dagen met een gepersonaliseerde leerevaring.

Vertel me meer!
onboarding oranje

Onboarding

Nieuwe medewerkers zo efficiënt en effectief mogelijk aan de slag laten gaan binnen jouw organisatie? Dat doe je met behulp van onboarding! Samen laten we leren (in)werken.

Vertel me meer!
johan oranje

Trainingen

Breng jouw organisatie een stap verder met onze effectieve (incompany) trainingen! In combinatie met unieke methodes, zorgen we ervoor dat leren écht gaat werken.

Vertel me meer!

Ontwikkel een leercultuur

Onze leeroplossingen helpen je al op weg met het ontwikkelen van een leercultuur in de organisatie. Een cultuur waarin leren en groeien centraal staat. Dit kan leiden tot een positief werkklimaat waarin medewerkers gestimuleerd worden om te blijven leren en ontwikkelen. Een werkklimaat waarin ze fouten durven te maken om verder te kunnen groeien.

Een leercultuur zorgt voor een hogere productiviteit, betere prestaties en hogere kwaliteit van werk. Zo is het een belangrijk onderdeel van de duurzame inzetbaarheid van een organisatie. Een goede leercultuur kan helpen met het behouden van medewerkers. Door te investeren in ontwikkeling van medewerkers, voelen ze zich gewaardeerd en gesteund. Iets wat bijdraagt aan een hogere betrokkenheid van medewerkers binnen een organisatie.

Website foto 2023 Tekengebied 1 kopie 35

Samen kijken welke leeroplossing erbij jullie leerbehoefte past?