Vormentaal 2023 Tekengebied 1 kopie 28

E-learning ontwikkeling

Wij zijn gepassioneerd over het ontwikkelen van e-learnings die echt impact maken. Het hele proces kunnen we jou uit handen nemen: van opleidingsontwerp tot implementatie. Of het nou gaat om het schrijven van prikkelende teksten, het maken van informatieve video’s of het uitdenken van spannende challenges, ons team contentontwikkelaars en onderwijskundigen gaat geen uitdaging uit de weg.

Verkooptechnieken retail
Icons Tekengebied 1 01 1

Leeroplossingen met impact

Jij wilt zinnige e-learning en blended learning programma’s die aansluiten bij jouw doelgroep. Zonder open deuren, maar wat meerwaarde biedt, waar ze echt iets van leren, waar ze goed of beter door gaan presteren, wat hen echt verder helpt. En op een aantrekkelijke manier!

Dat verdient maatwerk leeroplossingen. Daarmee krijg jij het grootste bereik en de hoogste impact. Garantie voor mooie leerervaringen en behaald resultaat.

Vormentaal 2023 Tekengebied 1 kopie 8

Waarmee wij jou kunnen ondersteunen

Als e-learning ontwikkelaar hebben wij alles in eigen huis, van ontwerp tot realisatie en implementatie. We ondersteunen jou op precies dat wat jij nodig hebt.

Illustraties website nieuw
Vormentaal 2023 Tekengebied 1 kopie 28

E-learning?

Wat is e-learning

De naam zegt het al een beetje, een e-learning is een digitaal leerprogramma. Er wordt interactief gebruik gemaakt van digitale apparatuur, zoals een laptop/telefoon/tablet. De informatie wordt via deze digitale apparatuur gedeeld met deelnemers van de training, waardoor de toegankelijkheid hoog is.

Voordelen van e-learning

  • De toegankelijkheid is veel hoger dan van fysieke training
  • Het leerproces is makkelijk te monitoren
  • Medewerkers kunnen op hun eigen tempo bezig
  • Medewerkers bepalen zelf waar en wanneer ze bezig gaan
  • Een hogere duurzaamheid door het kunnen aanpassen
  • Het is vaak goedkoper dan fysieke trainingsdagen

Succesvol implementeren

Een mooie e-learning of blended leertraject die niet gebruikt wordt, daar zit je toch niet op te wachten? Door onze kennis in training en advisering weten wij als geen ander hoe wij jou, jouw directie, directe leidinggevenden en medewerkers kunnen begeleiden om écht aan het werk te gaan en resultaten te kunnen realiseren. 

Zelf doen of uitbesteden?

Je kan de ontwikkeling van e-learnings of blended leertrajecten volledig aan ons uitbesteden, zoveel mogelijk zelf doen of alles wat er tussen in zit. Wij sluiten aan bij wat jij nodig hebt om je maximaal ondersteund te voelen. We helpen je graag op weg door met een tijdlijn en voorstellen te komen die bij jouw organisatie passen! 

E-learnings vol interactie

Onze e-learnings zitten vol interactie! Wist je bijvoorbeeld al dat we meer dan 60 (!) interactieve werkvormen hebben die in onze e-learnings gebruikt kunnen worden. Van de bekende quizzes tot aan memory én nog veel meer! 

In de gifs hiernaast zie je al wat voorbeelden van onze interactieve werkvormen!

Snel meer uit leren halen?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Website foto 2023 Tekengebied 1 kopie 42

Demo aanvragen

Telefoon

085 4017925

E-mail

info@humantalentgroup.nl