IJs graafmachine

Wij zijn Human Talent Group

Bij Human Talent Group zijn we gepassioneerd over het helpen van onze klanten om het maximale te halen uit de talenten van hun medewerkers. Met onze jarenlange ervaring in training en advies ontwikkelen we op maat gemaakte e-learning en blended learning content, zodat jouw medewerkers na afloop van een training direct optimaal inzetbaar zijn. Dit doen we door het aan te bieden in onze eigen ontwikkelde, moderne academie omgeving op een activerende en motiverend manier.

Wij geloven dat investeren in de ontwikkeling van medewerkers niet alleen zorgt voor meer plezier in het werk, maar ook bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Daarom streven we er bij Human Talent Group naar om de meest effectieve en inspirerende leerervaringen te bieden aan onze klanten en hun medewerkers. Onze aanpak is gericht op het stimuleren van groei en ontwikkeling op alle niveaus binnen de organisatie, met als doel om het potentieel van jouw team ten volle te benutten en het bedrijf te laten groeien en bloeien.

Ballon Druiven
Meeuw Vliegtuig

Missie en visie

Bij Human Talent Group is het onze missie om de prestaties van medewerkers te verbeteren door middel van hoogwaardige training en opleiding die echt werkt en beklijft.
 
Wij geloven dat de juiste opleiding en ontwikkeling de sleutel zijn tot succes, zowel voor individuele medewerkers als voor organisaties als geheel. Daarom werken we samen met onze opdrachtgevers om op maat gemaakte opleidingsplannen te ontwikkelen die aansluiten op hun unieke behoeften en uitdagingen.
Bij Human Talent Group gaan we veel verder dan het aanbieden van generieke content. We ontwikkelen academies die volledig zijn toegespitst op de ambities en uitdagingen van de organisatie, met als doel om de prestaties van medewerkers te verbeteren en de organisatie naar een hoger niveau te tillen. We zijn gepassioneerd over het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen die echt werken en een positieve impact hebben op de organisatie en haar medewerkers.
Ijsje Berg
Fietswiel reuzenrad

Wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen

Wij bieden het volgende aan:

  • E-learning ontwikkeling
  • Trainingen
  • Online academies
  • Learning experience platform
  • Onboardingprogramma’s
  • Gamification
  • Organisatiechallenges
  • Begeleiding en advies bij opleidingsplannen

Meet the team

Bij Human Talent Group werken we met een hecht team nauw samen aan het optimaliseren van de kennis en vaardigheden van jouw medewerkers. Dit doen wij door onze creativiteit te combineren met didactische kennis, software ontwikkeling en kennis van het werkveld. Zo creëren we samen de beste leerervaringen om organisaties verder te helpen. Met enthousiasme en drive staat ons team voor je klaar.

Wij werken voor

Wij werken voor