Website foto 2023_Tekengebied 1 kopie 35

Wij zijn Human Talent Group

Bij Human Talent Group willen we niks liever dan leren écht laten werken. Met al meer dan 12,5 jaar aan ervaring in de mooie wereld van leren en ontwikkeling, zijn we een echte kennispartner. En hoe we leren dan laten werken? Dat vertellen we je maar al te graag bij een kop koffie!

Meet the team!

De gezichten achter onze leeroplossingen leren kennen? Leuk! Bij Human Talent Group hebben we een hecht team, die we maar al te graag aan je voorstellen. Wist je bijvoorbeeld al dat ons team van alle markten thuis is? Onderwijs, marketing, grafische vormgeving, ICT en nog veel meer!

duurzame inzetbaarheid
Vormentaal 2023 Tekengebied 1 kopie 28
duurzame inzetbaarheid

Waar geloven wij in?

Wij geloven dat investeren in de ontwikkeling van medewerkers niet alleen zorgt voor meer plezier in het werk, maar ook bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Daarom streven we er bij Human Talent Group naar om de meest effectieve en inspirerende leerervaringen te bieden aan onze klanten en hun medewerkers.

Onze aanpak is gericht op het stimuleren van groei en ontwikkeling op alle niveaus binnen de organisatie, met als doel om het potentieel van jouw team ten volle te benutten en het leren écht te laten werken.

Missie & visie

Bij Human Talent Group is het onze missie om leren te laten werken onder iedereen. Dit met behulp van leeroplossingen zoals blended learnings, trainingen, e-learnings, onboarding en meer.

We willen de prestaties van medewerkers verbeteren door middel van leeroplossingen die echt werken en beklijven.

Bij Human Talent Group geloven we dat de juiste opleiding en ontwikkeling de sleutel zijn tot succes, zowel voor individuele medewerkers als voor organisaties als geheel. Daarom werken we samen met onze opdrachtgevers om op maat gemaakte leeroplossingen te ontwikkelen die aansluiten op hun unieke leerbehoeften en uitdagingen.

Icons Tekengebied 1 kopie 3 09 1
Myrthe Nienke computer 1
Vormentaal 2023 Tekengebied 1 kopie 64 139

Bij Human Talent Group gaan we veel verder dan alleen het aanbieden van generieke content. We ontwikkelen volledige academies die volledig focussen op de ambities en uitdagingen van de organisatie en/of branche. Het doel? Leren echt laten werken. De prestaties van medewerkers verbeteren en de organisatie zodoende naar een hoger niveau tillen. 

We zijn gepassioneerd over het ontwikkelen van op maat gemaakte leeroplossingen die echt werken en een positieve impact hebben op de organisatie en haar medewerkers.

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Samen kijken we naar de leerbehoefte van jouw organisatie en welke leeroplossing hier het beste bij aansluit. Dit kan zijn:

  • E-learning(s)
  • Training(en)
  • Online academie
  • Learning Experience Platform
  • Onboarding
  • Gamification
  • Begeleiding en advies

Samen kijken waarmee we jouw organisatie kunnen helpen?

Icons Tekengebied 1 kopie 8 14

Wij werken voor