Retail

Houd je medewerkers aan het leren in de retail

Bannerfoto onderwijs
Side,View,Of,Two,Young,Women,Screaming,And,Riding,Shopping

Laat je retailers sneller, beter presteren

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel in de retail. Het hebben van voldoende personeel met de juiste kennis en capaciteiten is daarin een onmisbare schakel. Hoe zorg je er nu voor dat je huidige medewerkers en de nieuwe generatie zich de benodigde vaardigheden eigen maken? E-learnings zijn de ideale manier om jouw medewerkers aan het leren te krijgen. Of het nu gaat om onboarding, verkoopvaardigheden, productkennis of leiderschap, met onze e-learnings zijn en blijven je medewerkers optimaal inzetbaar.

Voor en door de retail

Al onze e-learnings en blended learnings programma’s zijn samen met en voor retailers ontwikkeld, getest en ook bewezen succesvol! Zo ben jij gegarandeerd dat het aansluit bij jouw medewerkers en dat het ook het gewenste resultaat oplevert. Omdat je het zelf makkelijk aan kan passen, kan je het maximaal laten aansluiten op jouw formule.

 • Snel iedereen aan het leren
 • Meest relevante e-learnings
 • Onmiddellijk toepasbaar
 • Meest betaalbare model
 • Zichtbaar en meetbaar resultaat
Surfer_vliegtuig
Seagull with spread wings flying against a blue sky

Winkelwedstrijd

Ga de competitie aan met je collega’s of met andere filialen. Zet bijvoorbeeld iedere maand een nieuwe productgroep in het zonnetje en daag elkaar uit. Zo maak je het ontwikkelen van cross-sellvaardigheden nog leuker.

BeWizr Retail

Dé oplossing voor retailers die hun eigen online academie willen opzetten, volledig in de stijl en branding van je bedrijf. BeWizr Retail beschikt over een uitgebreid aanbod van kant-en-klare e-learning- en blended learning-programma’s, speciaal ontworpen om medewerkers beter te laten presteren in de moderne retailomgeving.

BeWizr Retail maakt leren aantrekkelijk en leuk door middel van verschillende leervormen, waaronder gamification, quizzen en boeiende video’s. Ervaar zichtbare en meetbare resultaten, zonder alles opnieuw te hoeven uitvinden, door een online academie te bouwen met BeWizr:

 • Ontwikkeld in samenwerking met retailers
 • Snel en efficiënt leren voor alle medewerkers
 • De meest relevante e-learningmodules
 • Direct toepasbare kennis en vaardigheden
 • Het meest betaalbare model in de markt
 • Zichtbaar en meetbaar resultaat
HTG banner contentontwikkeling

Trainingen retail

Met BeWizr Retail bieden wij jou een compleet aanbod van e-learning en blended learning programma’s en begeleiding aan voor de retail. Alles zo ingericht dat zij jouw medewerkers en hun vestigingen helpen beter te presteren in het Nieuwe Retailen.

gastvrijheid training

Gastvrijheid

Het thema gastvrijheid is ontzettend ‘hot’. Organisaties die hoog scoren op gastvrijheid, functioneren in alle opzichten beter! De tevredenheid onder

Lees verder
Mockup 2 iPhone 12s zwevend BeWizr

Learning Experience Platform

Je e-learning aanbieden in een eigen iOS of Android app? Dat kan met BeWizr LXP. Communiceer met medewerkers, zet e-learnings en onboardingprogramma’s voor ze klaar en zet alle belangrijke informatie op een plek. Alles in een aantrekkelijke app in de eigen huisstijl.

Succesverhalen

Wil je meer weten?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.