Learning Experience Platform

BeWizr LXP is het ideale leerplatform voor organisaties die hun medewerkers willen blijven motiveren door ze uit te dagen met een unieke gepersonaliseerde leerevaring.

Wil jij leren ook centraal stellen in jouw organisatie, vraag dan een demo aan?

BeWizr phone

LXP, wat is dat?

Een Learning Experience Platform, of LXP, is een vernieuwende benadering van educatie die de leerervaring centraal stelt. In tegenstelling tot traditionele Learning Management Systems (LMS), die vaak rechtlijnig en complex zijn, biedt een LXP flexibiliteit, personalisatie en sociale interactie. Dit maakt het leren niet alleen effectiever, maar ook leuker voor je medewerkers.

Mockup 2 iPhone 12s zwevend BeWizr

Een eigen mobiele app

Geef jouw werknemers toegang tot je e-learnings via een eigen mobiele app (Android & iOS) die is aangepast aan de branding van je bedrijf.

Gamification

Maak leren leuk en boeiend door middel van competitie en interne ranglijsten. Daag je collega’s uit in bedrijfswedstrijden. Wie gaat er naar huis met de hoofdprijs?

 

BeWizr UI winkelwedstrijd
BeWizr UI cursusscherm

Onboarding

Ons platform is geoptimaliseerd om jouw werknemers op een ideale manier te laten onboarden. De eerste weken van een nieuwe baan kunnen lastig zijn. Geef ze daarom een tool waarmee ze een zachte landing maken in jouw bedrijf.

Programmeerbare chatbot

Houd je medewerkers bij de les met onze eenvoudig programmeerbare chatbot. Stuur automatische reminders dat medewerkers hun e-learnings nog moeten afronden. Of houd hun kennis op peil door ingeplande tips te sturen. De chatbot is ook uitermate geschikt om een gepersonaliseerd onboardingprogramma mee te ontwikkelen.
BeWizr UI chatbot
BeWizr UI groepsapp

Groepschat

Vereenvoudig de communicatie binnen jouw team en stimuleer een collaboratieve leercultuur met onze geïntegreerde groepschat functie.
Generiek responsive

Ontwikkel een online academie

Een eigen academie helpt om je branche- of organisatiedoelen te behalen, maakt je als werkgever aantrekkelijk op de arbeidsmarkt, zorgt dat de juiste werkinstructies, werkprocessen toegankelijk zijn voor de juiste personen.

Wij zijn specialist in het ontwikkelen branche- en bedrijfsacademies. Daarbij ontwikkelen wij alle content voor de werkende op de werkvloer. Inspiratie opdoen? Bekijk dan onze succesverhalen.

Nieuwsfeed

Houd medewerkers op de hoogte van alle belangrijke updates en mededelingen in de nieuwsfeed. Discussieer met elkaar op recente ontwikkelingen of deel interessante links onderling.

BeWizr UI feed
BeWizr UI overzicht

Alles bij de hand

Naast nieuws en mededelingen is het ook mogelijk om een overzichtspagina te maken met de belangrijkste informatie voor medewerkers. Denk hierbij aan het bedrijfsreglement, of een post over de missie en visie van het bedrijf, een overzicht van veel gestelde vragen, maar ook links naar veiligheidstrainingen, e-learnings en externe systemen. Met de krachtige zoekfunctie is het bovendien mogelijk om alle content in de app snel paraat te hebben.

Vraag een demo aan!

Ben je benieuwd naar de voordelen van BeWizr voor jouw team? Vraag nu een demo aan en laat je inspireren door de mogelijkheden van BeWizr LXP!

Demo aanvragen

Telefoon

085 4017925

E-mail

info@humantalentgroup.nl