Learning Experience Platform

BeWizr LXP is het ideale leerplatform voor organisaties die hun medewerkers willen blijven motiveren door ze uit te dagen met een unieke gepersonaliseerde leerevaring.

Wil jij leren ook centraal stellen in jouw organisatie? Vraag dan een demo aan!

Goede formaat Tekengebied 1

LXP, wat is dat?

Een Learning Experience Platform, of LXP, is een vernieuwende benadering van educatie die de leerervaring centraal stelt. In tegenstelling tot traditionele Learning Management Systems (LMS), die vaak rechtlijnig en complex zijn, biedt een LXP flexibiliteit, personalisatie en sociale interactie. Dit maakt het leren niet alleen effectiever, maar ook leuker voor je medewerkers. Binnen BeWizr vindt je verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan met leren.

App 2

Wat is LXP BeWizr?

Leerplatforms begrippen

Waarom BeWizr?

shutterstock 1560716336 1

Voorbeeld: BeWizr in de retail

Stimuleren met BeWizr

Gamification

Maak leren leuk en boeiend door middel van een competitie en interne ranglijsten. Daag je collega’s uit in wedstrijden. Wie gaat er naar huis met de hoofdprijs?

Onboarding

BeWizr is geoptimaliseerd voor onboarding. Een nieuwe baan kan spannend zijn, laat BeWizr daarom helpen met een zachte landing!

Community learning

Succes is geen one-man show, maar een team effort! Stimuleer dit met onze groepschat opties in BeWizr en de nieuwsfeed.

Goede formaat_Tekengebied 1 kopie-04

Een eigen mobiele app

Geef jouw werknemers toegang tot je e-learnings via een eigen mobiele app (Android & iOS) die is aangepast aan de branding van je bedrijf.

Programmeerbare chatbot

Houd je medewerkers bij de les met onze eenvoudig programmeerbare chatbot. Stuur automatische reminders dat medewerkers hun e-learnings nog moeten afronden. Of houd hun kennis op peil door ingeplande tips te sturen. De chatbot is ook uitermate geschikt om een gepersonaliseerd onboardingprogramma mee te ontwikkelen.
Goede formaat Tekengebied 1 kopie 05
Goede formaat Tekengebied 1

Alles bij de hand

Naast nieuws en mededelingen is het ook mogelijk om een overzichtspagina te maken met de belangrijkste informatie voor medewerkers. Denk hierbij aan het bedrijfsreglement, of een post over de missie en visie van het bedrijf, een overzicht van veel gestelde vragen, maar ook links naar veiligheidstrainingen, e-learnings en externe systemen. Met de krachtige zoekfunctie is het bovendien mogelijk om alle content in de app snel paraat te hebben.

Vraag een demo aan!

Ben je benieuwd naar de voordelen van BeWizr voor jouw team? Vraag nu een demo aan en laat je inspireren door de mogelijkheden van BeWizr LXP!

Patrick 2

Demo aanvragen

Telefoon

085 4017925

E-mail

info@humantalentgroup.nl