Overheid

Blijven leren en ontwikkelen binnen de overheid

Girl 4250954 2
Gekleurde achtergrond overheid S

Ontwikkelen voor toekomstbestendigheid binnen de overheid

Personeel dat komt en gaat, digitalisering van de werkomgeving die vraagt om een andere werkwijze; ook binnen overheidsinstellingen is het aan de orde van de dag. Door de unieke bedrijfscultuur binnen de overheid ben je bovendien niet geholpen met een one size fits all aanpak. Een onboardingprogramma op maat zorgt ervoor dat je nieuwe personeel goed aanhaakt bij je organisatie. Door daarnaast te focussen op continue persoonlijke ontwikkeling en future-proof skills, blijf  je een aantrekkelijke werkgever.

Geluk en werkplezier

Een van de pijlers voor werkgeluk is betekenisvol werk. Toch staat de beleving van betekenisvol werk regelmatig onder druk. Je kent alle redenen wel. Klagen helpt niet zoveel. Hoe zorg je dat je er met elkaar verandering in brengt?

Samen met overheidsorganisaties ontwikkelen en verzorgen wij programma’s die bijdragen aan de beleving van mooi werk voor de professional.

IJs Stunt

Trainingen overheid

Wij hebben in samenwerking met diverse overheidsorganisaties opleidingsprogramma’s ontwikkeld voor actuele onderwerpen en thema’s. Mocht je op zoek zijn naar een bepaald thema of onderwerp dat momenteel niet in ons aanbod zit, dan nodigen wij je graag uit om contact met ons op te nemen. Wij ontwikkelen namelijk graag nieuwe opleidingsprogramma’s en vinden het leuk om dit samen te doen.

professionele ruimte training

Professionele Ruimte

Er wordt geschreeuwd om professionele ruimte. Zowel zorgprofessionals, als leraren, als ambtenaren ervaren een belemmerd gevoel tijdens het uitvoeren van

Lees verder
team training

Teamontwikkeling

In onze training Teamontwikkeling draait alles om het krijgen van het team ‘on top of their game’! Zet elkaars individuele

Lees verder
Mockup 2 iPhone 12s zwevend BeWizr

Learning Experience Platform

Je e-learning aanbieden in een eigen iOS of Android app? Dat kan met BeWizr LXP. Communiceer met medewerkers, zet e-learnings en onboardingprogramma’s voor ze klaar en zet alle belangrijke informatie op een plek. Alles in een aantrekkelijke app in de eigen huisstijl.

Succesverhalen

Wil je meer weten?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.