Zorg

Betekenisvol leren en ontwikkelen in de zorg

Zorgmedewerker app v2
Gekleurde achtergrond zorg S

Merkbaar, zichtbaar het verschil maken voor de cliënt de professional​

De afgelopen jaren is weer eens gebleken hoe onmisbaar de zorg is. De werkdruk in de sector is hoog en met de huidige arbeidskrapte zal dit voorlopig niet veranderen. Juist daarom is het belangrijk het werkplezier van je medewerkers te vergroten. Het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden via blended learnings draagt hieraan bij. Denk aan trainingen op het gebied van gastvrijheid, omgaan met moeilijk verstaan gedrag, of het geven en nemen van professionele ruimte.

Door deze trainingen aan te bieden als blended learning, kunnen je medewerkers flexibel leren, zodat ze niet nog verder onder druk komen te staan.

Geluk en werkplezier

Een van de pijlers voor werkgeluk is betekenisvol werk. 1-0 voor de zorg zou je zeggen! Toch staat de beleving van betekenisvol werk regelmatig onder druk. Je kent alle redenen wel. Klagen helpt niet zoveel. Hoe zorg je dat je er met elkaar verandering in brengt?

Samen met zorgorganisaties ontwikkelen en verzorgen wij programma’s die bijdragen aan goed leven voor de cliënt en aan de beleving van mooi werk voor de professional.

IJs Stunt

Trainingen zorg

Voor verschillende thema’s hebben wij samen met en voor zorgorganisaties opleidingsprogramma’s ontwikkeld. Ben je op zoek naar een thema of onderwerp dat er niet bij zit? Nodig ons dan uit. We ontwikkelen graag nieuwe opleidingsprogramma’s. Leuk om samen te doen. Zo brengen we samen de zorg verder!

hand bungee

Teamontwikkeling

In onze training Teamontwikkeling draait alles om het krijgen van het team ‘on top of their game’! Zet elkaars individuele

Lees verder
Mockup 2 iPhone 12s zwevend BeWizr

Learning Experience Platform

Je e-learning aanbieden in een eigen iOS of Android app? Dat kan met BeWizr LXP. Communiceer met medewerkers, zet e-learnings en onboardingprogramma’s voor ze klaar en zet alle belangrijke informatie op een plek. Alles in een aantrekkelijke app in de eigen huisstijl.

Succesverhalen

Wil je meer weten?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.