Learning Experience Platform

Een LXP is het ideale leerplatform voor organisaties die hun medewerkers willen blijven motiveren door ze uit te dagen met unieke, gepersonaliseerde leerervaring.

Wil jij leren ook centraal stellen in jullie organisatie? Vraag dan een demo aan!

BeWizr phone

LXP, wat is dat?

Een Learning Experience Platform (LXP) stelt de leerervaring binnen educatie centraal. Leren is belangrijk, maar dat de leerervaring goed is dat is nog belangrijker. In tegenstelling tot de traditionele LMS biedt een LXP flexibiliteit, personalisatie en sociale interactie. Dit maakt het leren effectiever, maar ook leuker voor medewerkers.

In een LXP staat de ‘lerende’ namelijk centraal! Jullie medewerkers kunnen zich zelfstandig ontwikkelen op hun eigen tempo.

Je zet een LXP in om leren binnen jullie organisatie te faciliteren. Maar het is meer dan dat! Leren wordt écht georganiseerd en gestimuleerd. Dit kun je op ontelbare manieren toepassen: inwerken van nieuwe medewerkers, e-learning modules en nog véél meer.

Mogelijkheden van een LXP

Graag laten we je zien wat er mogelijk is binnen een LXP bij Human Talent Group. Wat dacht je van een eigen mobiele app, een sterk onboardingsprogramma of een eigen academie?

Mockup 2 iPhone 12s zwevend BeWizr

Een eigen mobiele app

Geef jouw werknemers toegang tot je e-learnings via een eigen mobiele app (Android & iOS) die is aangepast aan de branding van je bedrijf.

Gamification

Maak leren leuk en boeiend door middel van competitie en interne ranglijsten. Daag je collega’s uit in bedrijfswedstrijden. Wie gaat er naar huis met de hoofdprijs?

 

BeWizr UI winkelwedstrijd
BeWizr UI cursusscherm

Onboarding

Ons platform is geoptimaliseerd om jouw werknemers op een ideale manier te laten onboarden. De eerste weken van een nieuwe baan kunnen lastig zijn. Geef ze daarom een tool waarmee ze een zachte landing maken in jouw bedrijf.

Programmeerbare chatbot

Houd je medewerkers bij de les met onze eenvoudig programmeerbare chatbot. Stuur automatische reminders dat medewerkers hun e-learnings nog moeten afronden. Of houd hun kennis op peil door ingeplande tips te sturen. De chatbot is ook uitermate geschikt om een gepersonaliseerd onboardingprogramma mee te ontwikkelen.
BeWizr UI chatbot
Versie 2

Ontwikkel een online academie

Een eigen academie helpt om je branche- of organisatiedoelen te behalen, maakt je als werkgever aantrekkelijk op de arbeidsmarkt, zorgt dat de juiste werkinstructies, werkprocessen toegankelijk zijn voor de juiste personen.

Wij zijn specialist in het ontwikkelen branche- en bedrijfsacademies. Daarbij ontwikkelen wij alle content voor de werkende op de werkvloer. Inspiratie opdoen? Bekijk dan onze succesverhalen.

BeWizr UI groepsapp

Groepschat

Vereenvoudig de communicatie binnen jouw team en stimuleer een collaboratieve leercultuur met onze geïntegreerde groepschat functie.

Nieuwsfeed

Houd medewerkers op de hoogte van alle belangrijke updates en mededelingen in de nieuwsfeed. Discussieer met elkaar op recente ontwikkelingen of deel interessante links onderling.

BeWizr UI feed

Vraag een demo aan!

Ben je benieuwd naar de voordelen van een LXP voor jouw team? Vraag nu een demo aan en laat je inspireren door de mogelijkheden van ons LXP!

Patrick 2

Demo aanvragen

Telefoon

085 4017925

E-mail

info@humantalentgroup.nl