Vacature full stack developer

Deel deze vacature

Hoe zou je het vinden om bij te dragen aan het leren en ontwikkelen van diverse doelgroepen? Als Full Stack Developer bij Human Talent Group ben jij een belangrijke schakel in het opzetten van nieuwe learning experience platforms (LXP's) en het uitrollen van leerapps voor uiteenlopende, interessante bedrijven.

Met jouw kennis van en ervaring met React/React Native, NodeJS en MongoDB speel jij een cruciale rol in ons ontwikkelingsteam. Samen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren jullie innovatieve web- en mobiele applicaties, zodat onze klanten altijd het maximale kunnen halen uit de talenten van hun medewerkers.

 

Jouw verantwoordelijkheden

  • Ontwikkelen van schaalbare en betrouwbare web- en mobiele applicaties met behulp van React, React Native, NodeJS en MongoDB.
  • Vertalen van ontwerp- en functionele vereisten naar technische specificaties en het implementeren van efficiënte code.
  • Uitvoeren van grondige systeemanalyses en probleemoplossing om bugs te identificeren en op te lossen.
  • Actief deelnemen aan code-reviews en bijdragen aan het verbeteren van ontwikkelingspraktijken.
  • Samenwerken met je team om de technische architectuur en ontwikkelingsprocessen te verbeteren.

 

Vereiste vaardigheden en kwalificaties

  • Ervaring met React/React Native, NodeJS en MongoDB (indien je niet met de gehele set ervaring hebt, maar wel met vergelijkbare omgevingen dit graag aan te geven).
  • Bewezen ervaring in het ontwikkelen van schaalbare web- en mobiele applicaties.
  • Ervaring met het werken in een Agile/Scrum ontwikkelomgeving.
  • Uitstekend probleemoplossend vermogen en analytisch denkvermogen.
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief in een team te werken.

 

Bij Human Talent Group werk je flexibel en hybride, zowel thuis als op ons kantoor in Hengelo of Amsterdam, waar je onderdeel wordt van een hecht team met getalenteerde professionals. Samen gaan we voor het maken van vernieuwende leerervaringen die impact hebben. Hoe fantastisch is het om bij te dragen aan een van de meest innovatieve leerplatforms voor studenten, medewerkers en klanten!

Heb jij een passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige web- en mobiele applicaties en ben je bekend met de eerdergenoemde technologieën? Wacht dan niet langer en solliciteer! Stuur je cv en een motivatiebrief waarin je jouw ervaring en bijdrage aan ons team toelicht in via onderstaand formulier. We kijken ernaar uit om van je te horen.

Solliciteren

Vragen over deze vacature?

Picture of Petra Hagreize

Petra Hagreize

Telefoon

085 4017925

E-mail

info@humantalentgroup.nl

Human Talent Group

Al meer dan 12,5 jaar helpen we organisaties met leren écht laten werken. Onze klanten zijn net zo divers als onze leeroplossingen: van sales trainingen tot e-learnings over broodjes bakken. Centraal hierbij is het leuk, laagdrempelig, persoonlijk en resultaatgericht maken van leren. 

Om dit te kunnen doen hebben we BeWizr ontwikkeld, ons eigen leerplatform. Dagelijks is ons team bezig met het gebruiksvriendelijker maken van ons platform, het maken van mooie e-learnings en/of interessante trainingen.

Locatie(s)

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hengelo (Welbergweg 54, 7556 PE Hengelo), maar we hebben ook een kantoor in Amsterdam (A-Lab, Lab 112, Overhoeksplein 2, 1031 KS Amsterdam). Beide locaties zijn met het OV bereikbaar.