Verhogen conversie offertes

8-12 weken

DUUR

Incompany

LOCATIE

Snel je omzet verhogen? Dat doe je door de conversie van je offertes te verhogen. De trainingsmodule “Verhogen conversie offertes” helpt door vijf stappen te geven waarmee je de conversie van je offertes verhoogt. De training voor sales medewerkers dus!

Met deze leermodule bereik je aantoonbaar een verhoging in de conversie van je offertes in een periode van +/- 12 weken. Een mooi voorbeeld van hoe leren en ontwikkelen van medewerkers en prestatieverbetering direct met elkaar verbonden zijn. Maar welke vijf stappen neem je door?

Conversie offertes verhogen

Stap 1: de verloren offerte
Elke verloren offerte geeft een rotgevoel, maar het kan ook een kans bieden. Een verloren offerte moet gezien worden als een leerervaring: wat zorgde er immers voor dat de offerte verloren is? Door daar achter te komen kan dit bij de volgende offerte misschien wel voorkomen worden.

Stap 2: wanneer een offerte?
Iedereen stuurt maar al te graag offertes de deur uit. Alleen is dit altijd zinvol? Leer onderzoeken wat de klant écht wil en wanneer er wel of juist niet een offerte gestuurd moet worden.

Stap 3: voorbellen
Voorbellen van offertes verhoogt direct de conversie van offertes. Het is dus belangrijk om hiermee aan de slag te gaan maar hoe?

Stap 4: de winnende offerte
Nu je weet wat je niet moet doen, wanneer je een offerte moet versturen en hoe voorbellen effect heeft, is het tijd om een winnende offerte te gaan versturen!

Stap 5: presenteren en opvolgen
De perfecte offerte is de deur uit. Maar wat nu? Stilte? Nee! Er zijn mogelijkheden om de klant meer te laten zien dan alleen de prijs onderaan de offerte, dat is waarmee we in deze laatste module aan de slag gaan!

Het programma duurt ongeveer 8 tot 12 weken en bestaat uit een kickoff, drie workshops en een eindpresentatie.

Meer weten over deze training? Vraag een offerte aan voor de training of neem contact met ons op.

cropped-Johan-01.png

Trainen bij Human Talent Group

Medewerkers zijn de belangrijkste succesfactor binnen een bedrijf, daarom wil ik hen helpen groeien. Zodra zij zich bewust worden van hun eigen vermogen om resultaten te beïnvloeden, gebeuren er mooie dingen in een bedrijf. In mijn trainingen help ik dat op gang te zetten.

Meer trainingen

Die je misschien ook interessant vindt

leidinggeven training
Alle sectoren

Medewerkers motiveren

Iedereen ziet het liefst gemotiveerde medewerkers. Het maakt niet uit of dit om logistieke medewerkers, verkopers, ambtenaren, docenten, zorgprofessionals, managers

Lees verder
zorg training
Alle zorgprofessionals

Seksualiteit in de zorg

Seksueel misbruik komt steeds vaker voor in de zorgsector. Als zorgmedewerker heb je een belangrijke rol bij het voorkomen, signaleren

Lees verder