Workforcemanagement

Tijd is ons meest waardevolle bezit, maar soms voelt het alsof we hier steeds minder van hebben. Er zijn zoveel taken en verantwoordelijkheden, waardoor het werk moeilijk op tijd af te krijgen is… Plus: tijd is geld. Het liefst heb je dus meer gedaan in minder tijd, maar hoe?

Door in de training Workforcemanagement te focussen op time- en workforcemanagement ontdek je hoe je jouw tijd en middelen optimaal kan benutten. Je raakt in controle over je eigen werkdag en kun je meer gaan doen met minder stress. Samen met het team wordt er slim en kostenbewust gewerkt, waardoor de best mogelijke resultaten behaald kunnen worden.

Timemanagement

Er komen steeds meer taken op iemand af. Steeds meer verantwoordelijkheden. De cliënt of klant wil steeds meer aandacht. Waar besteed je al je tijd aan? Er zitten niet meer dan acht uren in de werkdag… In deze module draait alles om tijd vrijmaken voor de juiste dingen. Er wordt op een andere manier naar je tijdsbesteding gekeken en ook leer je de tijds- en werkdruk van jezelf en anderen te managen.

Workforcemanagement

Alle branches kennen het: loonkosten zijn super belangrijk. Dit zal ook niet snel gaan veranderen. Er wordt altijd gestuurd op loonkosten. Bovendien moeten de resultaten van een organisatie ieder jaar verbeterd worden. Plus er ligt steeds meer focus op beleving, wat ook inzet van medewerkers vraagt. Hoe ga je dit allemaal oppakken en met elkaar combineren? Dat is waar we in deze module mee helpen! Het wordt steeds belangrijker om slim te plannen en te organiseren. We bieden je handvaten om dit op te pakken.

Work smarter, not harder – toch? Klaar voor minder stress? Meer afgevinkte to do punten? En lagere kosten? Schrijf je (team) dan snel in!

Offerte aanvragen

Bekijk ook onze andere trainingen

Groothandel

Bijverkoop

Wil je dat jouw verkoopmedewerkers de concurrentie voorblijven en maximale verkoopresultaten behalen? Dan is de Blended Training “Bijverkoop” een absolute

Lees verder