Workforcemanagement

Tijd is ons meest waardevolle bezit, maar het lijkt wel alsof we er steeds minder van hebben. We worden vaak overspoeld door taken en verantwoordelijkheden, waardoor we moeite hebben ons werk op tijd af te krijgen. Bovendien: tijd is geld. Efficiëntie is daarmee de sleutel tot succes. Zou het niet mooi zijn als je meer gedaan kunt krijgen in minder tijd?

In deze training Workforcemanagement ontdek je hoe je je tijd en middelen optimaal kunt benutten. Daarmee ben jij in control over je werkdag en kun je meer doen met minder stress. Door met je team slim en kostenbewust te werken, halen jullie de best mogelijke resultaten. De training bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Timemanagement

Binnen het nieuwe werken komen nieuwe taken op je af en je klant wil meer aandacht. Maar hoe doe je dat? Je hebt immers nog steeds maar acht uur in je werkdag zitten. Deze module gaat over tijd vrijmaken voor de juiste dingen. Natuurlijk bezien in het licht van het nieuwe werken. We helpen je om op een andere manier naar je tijdsbesteding te kijken en ook de beleving van tijd en werkdruk voor jezelf en anderen te managen.

2. Workforcemanagement

Iets wat alle branches met elkaar gemeen hebben is dat loonkosten erg belangrijk zijn. Dit zal ook in de toekomst niet veranderen; we zullen blijven sturen op loonkosten. Bovendien moeten de resultaten van je organisatie jaar na jaar verbeteren. Er komt meer focus te liggen op (klant?)beleving, wat inzet van je medewerkers vraagt. Hoe ga je dit combineren? Het wordt vanaf nu nog belangrijker dat je slim gaat plannen en organiseren. In deze module krijg je handvatten voor hoe je dat kunt doen.

Work smarter, not harder. Ben je klaar voor minder stress, meer afgevinkte to do’s en lagere kosten? Schrijf je (team?) nu in!

Praktische informatie

Workforcemanagement

Sectoren

Trainingsvorm

Blended learning

Locatie

Incompany

Duur

4 dagdelen

Doelgroep

Gehele organisatie

Groepsgrootte

8-12 personen

Prijs

Op aanvraag

Deel deze training

Offerte aanvragen

Bekijk ook onze andere trainingen