15 weken

DUUR

Incompany

LOCATIE

Er wordt geschreeuwd om professionele ruimte. Zowel zorgprofessionals, als leraren, als ambtenaren ervaren een belemmerd gevoel tijdens het uitvoeren van hun beroep. Door bijvoorbeeld onduidelijkheden of overmatige regelgeving. Hoe herstellen we de professionele ruimte zodat iedereen zijn beroep goed kan uitoefenen? Human Talent Group ontwikkelde hiervoor de training Professionele Ruimte waarin het geven (als organisatie en leidinggevende) van professionele ruimte en het nemen (als medewerker) hiervan centraal staat.

Professionele ruimte

Het blended leerprogramma Professionele Ruimte bestaat uit 6 modules en duurt ca. 15 weken. Het is een maatwerkprogramma waarin zowel online als offline wordt gewerkt aan het creëren van professionele ruimte in een organisatie. Hiervoor werken medewerkers samen met hun leidinggevenden.

Trainingsopbouw

De training bestaat uit meerdere modules, die een halfuur duren, online gegeven kunnen worden en enkele opdrachten met zich meebrengen. In de zes modules komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Professionele ruimte;
  • Werken op goede grond;
  • Samen het team leiden;
  • De kracht van verschillen benutten;
  • Simpel houden en doen;
  • Je eigen leider zijn.

 

Train-de-trainer programma

De “Professionele Ruimte training” wordt aangeboden als train-de-trainer programma. Dit houdt in dat wij de leidinggevenden trainen in deze vaardigheden om gedragsverandering te stimuleren, over te brengen, te oefenen en waar te borgen. Daarnaast bieden we deskundigheid over het onderwerp. We ondersteunen de leidinggevenden eventueel op locatie met onze trainers, zodat het programma echt in de praktijk gebracht kan worden.

Meer weten over deze training? Vraag een offerte aan voor de training of neem contact met ons op.

cropped-Johan-01.png

Trainen bij Human Talent Group

Medewerkers zijn de belangrijkste succesfactor binnen een bedrijf, daarom wil ik hen helpen groeien. Zodra zij zich bewust worden van hun eigen vermogen om resultaten te beïnvloeden, gebeuren er mooie dingen in een bedrijf. In mijn trainingen help ik dat op gang te zetten.

Meer trainingen

Die je misschien ook interessant vindt

leidinggeven training
Alle sectoren

Medewerkers motiveren

Iedereen ziet het liefst gemotiveerde medewerkers. Het maakt niet uit of dit om logistieke medewerkers, verkopers, ambtenaren, docenten, zorgprofessionals, managers

Lees verder
professionele ruimte training
Alle zorgprofessionals

Professionele Ruimte

Er wordt geschreeuwd om professionele ruimte. Zowel zorgprofessionals, als leraren, als ambtenaren ervaren een belemmerd gevoel tijdens het uitvoeren van

Lees verder