8 weken

DUUR

Incompany

LOCATIE

De moderne retail blijft veranderen. Het is steeds belangrijker om de focus op actieve verkoop te leggen. Klanten verwachten tegenwoordig meer dan alleen producten in een winkel, ze willen advies, entertainment, beleving en educatie. Onze trainingen bereidt jullie voor om een boeiende beleving te creëren en de verwachtingen van de klant te overtreffen!

Verkooptechnieken retail

De rol van de verkoper

Het is cruciaal om onderscheid te maken tussen producttypen en klantreizen. Wij leren jouw verkoopteam hoe ze effectief kunnen verkopen bij producten met een langere klantreis en hoe ze routinematige producten kunnen benutten om klanten naar de winkel te trekken.

Merk-waardig gedrag

Verkopen is dus meer dan transacties, het merk-waardige gedrag maakt jouw winkel echt onderscheidend. Onze training focust op het ontwikkelen van dit gedrag bij jouw verkopers, zodat ze de waarden van je formule kunnen uitdragen en de klantbeleving versterken!

Trainingsopbouw

Onze training behandelt de vier essentiële fasen van het verkoopgesprek: de Openingsfase, de Inventarisatiefase, de Presentatiefase en de Afsluitfase. Elke fase wordt grondig besproken met aandacht voor verschillende subfases en technieken. Onze training voorziet jouw team van praktische tips & tricks om het verkoopproces zo effectief mogelijk te maken.

Het programma duurt 8 weken en bestaat uit een kickoff, 4 workshops en een eindpresentatie.

Resultaten

De blended training Verkooptechnieken Retail biedt de volgende voordelen voor zowel je medewerkers als de winkel:

  • Betere verkoopvaardigheden;
  • Betere klantinteractie;
  • Hogere conversie en gemiddeld bonbedrag;
  • Verbeterde afsluittechnieken;
  • Onderscheidend vermogen.

 

Successen meten

Bij Human Talent Group meten we onze successen! Wist je dat deze training leidt tot verbeterde verkooppresentaties, versterkte klantinteractie, hogere conversie en een onderscheidend vermogen in de retail?

Aan de slag!

Investeer in de ontwikkeling van jouw verkoop-/winkelmedewerkers en schrijf hen in voor de training. Zo blinken ze samen uit in de retail van nu!

Deze training is ook uitvoerbaar in train-de-trainer

Dit houdt in dat wij de leidinggevenden trainen in deze vaardigheden om gedragsverandering te stimuleren, over te brengen, te oefenen en waar te borgen. Daarnaast bieden we deskundigheid op het onderwerp. We ondersteunen de leidinggevenden eventueel op locatie met onze trainers, zodat het programma echt in de praktijk gebracht kan worden.

Meer weten over deze training? Vraag een offerte aan voor de training of neem contact met ons op. 

 

cropped-Johan-01.png

Trainen bij Human Talent Group

Medewerkers zijn de belangrijkste succesfactor binnen een bedrijf, daarom wil ik hen helpen groeien. Zodra zij zich bewust worden van hun eigen vermogen om resultaten te beïnvloeden, gebeuren er mooie dingen in een bedrijf. In mijn trainingen help ik dat op gang te zetten.

Meer trainingen

Die je misschien ook interessant vindt

Alle sectoren

Gastvrijheid

Het thema gastvrijheid is ontzettend ‘hot’. Organisaties die hoog scoren op gastvrijheid, functioneren in alle opzichten beter! De tevredenheid onder

Lees verder