Verkoopstrategie Onderscheidend Vermogen Verhogen

6 weken

DUUR

Incompany

LOCATIE

In de groothandel is er constant veranderingen en wordt het concurrentieveld steeds sterker… Het is niet meer voldoende om alleen een uitgebreid assortiment te bieden. Als groothandel moet je inspelen op nieuwe ontwikkelingen, e-business omarmen en werken als een geïntegreerd team samen met jouw partners. Maar hoe positioneer je jouw groothandel op de beste manier? Wat maakt jouw groothandel uniek en waarom zouden ze voor jou kiezen? De blended training ‘’Onderscheidend vermogen verhogen” is gericht op de groothandel en biedt salesmedewerkers tools om antwoord te geven op deze vragen.

onderscheidend vermogen verhogen

Op welke manier springen jullie eruit? Wat is jullie verkoopstrategie? Kent en begrijpt het verkoopteam deze verkoopstrategie ook en weten de salesmedewerkers jullie unieke eigenschappen duidelijk te communiceren? Wanneer de salesmedewerker het antwoord op dit type vragen weten en kunnen verduidelijken richting de klant, neemt hun trots toe en zullen ze effectiever de prijsconcurrentie kunnen omzeilen. Als salesmedewerkers het onderscheidend vermogen kunnen overbrengen op de klant zal dit zorgen voor betere verkoopresultaten! Het hebben van een onderscheidend vermogen is één ding, maar het vermogen om dit overtuigend over te brengen naar de klant is een kunst op zich! Hoe gaat je salesteam dit oppakken?

Dit traject duurt 6 weken en bestaat uit een kickoff, 3 workshops en een eindpresentatie.

Resultaten

De blended training Verkoopstrategie: Onderscheidend Vermogen Verhogen leert salesmedewerkers in de organisatie als geen ander te positioneren en te verkopen. Ze zijn beter in staat om de unieke waarden voor klanten te benoemen en ook consistent plus oprecht te handelen vanuit jullie visie. Tevens raken ze trots op het bedrijf door hier actief mee bezig te zijn, wat ze vervolgens uitstralen richting de (potentiële) klant. En het belangrijkste: alles wordt in de praktijk gebracht! Bij Human Talent Group zijn we bekend met de uitdagingen en kansen in de groothandel. We hebben al veel groothandels ondersteund in het duidelijk definiëren van hun onderscheidend vermogen en het trainen van verkoopteams om dit op de juiste wijze te presenteren richting de klant.

Meer weten over deze training? Vraag een offerte aan voor de training of neem contact met ons op.

cropped-Johan-01.png

Trainen bij Human Talent Group

Medewerkers zijn de belangrijkste succesfactor binnen een bedrijf, daarom wil ik hen helpen groeien. Zodra zij zich bewust worden van hun eigen vermogen om resultaten te beïnvloeden, gebeuren er mooie dingen in een bedrijf. In mijn trainingen help ik dat op gang te zetten.

Meer trainingen

Die je misschien ook interessant vindt

digitaal veilig werken training
Alle sectoren

Digitaal veilig werken

Het wordt steeds belangrijker om digitaal veilig te werken! Oplichters worden slimmer en slimmer en proberen jullie medewerkers op allerlei

Lees verder