Teamontwikkeling

Een bevlogen team dat met passie en liefde voor jullie vak samenwerkt, is een krachtige formule. Hoe creëer je een team dat volledig op elkaar is ingespeeld? En hoe zorg je ervoor dat het enthousiasme van jouw team automatisch overslaat op jullie klanten?

In onze training Teamontwikkeling leer je hoe jij je team on top of their game krijgt en ervoor zorgt dat jullie elkaars individuele krachten zo inzetten dat een en een drie is. Met jullie hechte, gedreven team wordt succes behalen bij jullie klanten een eitje. De training bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Liefde voor het vak

Hoe werk je als leidinggevende aan bevlogenheid? Liefde voor het vak is hierin een belangrijk aspect. Klanten zijn op zoek naar betrokken en bevlogen medewerkers. In deze module richten we ons daarom op liefde voor het vak.

2. Communicatie (intern en met de klant)

In deze module leer je alles over communicatie die is gericht op het creëren van een positieve klantbeleving. Hoe presenteer je jullie organisatie dusdanig bij klanten dat zij niet anders kunnen dan met jullie in zee gaan? We kijken samen hoe jullie je krachtig kunnen neerzetten, zodat jullie haast moeiteloos de omzet verhogen.

3. Leidinggeven

Als leidinggevende heb je veel invloed op wat jouw team uitstraalt. Daarom hebben we in deze module specifieke opdrachten gericht op verkoopkracht en hoe je die door leiding te geven aan zowel jezelf als anderen kunt vergroten.

4. Samenwerken

Doel van deze module is dat je samen bouwt aan een sterker team. En dan vooral een sterker team dat elkaar helpt naar de toekomst van het nieuwe werken. Door elkaar te ondersteunen, gebruik te maken van elkaars talenten en elkaar aan te vullen in jullie verschillende krachten.

Succes is geen one man show, maar komt voort uit team effort. Klaar om met jouw team nóg succesvoller te worden? Schrijf je dan nu in!

Praktische informatie

Teamontwikkeling

Sectoren

Trainingsvorm

Blended learning

Locatie

Incompany

Duur

8 dagdelen

Doelgroep

Gehele organisatie

Groepsgrootte

8-12 personen

Prijs

Op aanvraag

Deel deze training

Offerte aanvragen

Bekijk ook onze andere trainingen