8 dagdelen

DUUR

Incompany

LOCATIE

In onze training Teamontwikkeling draait alles om het krijgen van het team ‘on top of their game’! Zet elkaars individuele krachten zo sterk mogelijk in. Jullie hechte, gedreven team behaalt binnen no time successen.

De training bestaat uit meerdere modules, waarin de volgende onderdelen aan bod komen:

1. Liefde voor het vak

Hoe ga je als leidinggevende aan de slag met bevlogenheid? Liefde voor je vak is hierin een belangrijk onderdeel.

2. Communicatie (intern en met de klant)

In deze module leer je alles over communicatie die is gericht op het creëren van een positieve klant- en cliëntbeleving. Hoe presenteer je jullie organisatie dusdanig bij iedereen zodat zij niet anders kunnen dan met jullie in zee gaan? We kijken samen hoe jullie je krachtig kunnen neerzetten.

3. Leidinggeven

Als leidinggevende heb je veel invloed op wat jouw team uitstraalt. Daarom hebben we in deze module specifieke opdrachten gericht op verkoopkracht en hoe je die door leiding te geven aan zowel jezelf als anderen kunt vergroten.

4. Samenwerken

Doel van deze module is dat je samen bouwt aan een sterker team. En dan vooral een sterker team dat elkaar helpt naar de toekomst van het nieuwe werken. Door elkaar te ondersteunen, gebruik te maken van elkaars talenten en elkaar aan te vullen in jullie verschillende krachten.

Succes is geen one man show, maar komt voort uit team effort. Klaar om met jouw team nóg succesvoller te worden? Schrijf je dan nu in!

cropped-Johan-01.png

Trainen bij Human Talent Group

Medewerkers zijn de belangrijkste succesfactor binnen een bedrijf, daarom wil ik hen helpen groeien. Zodra zij zich bewust worden van hun eigen vermogen om resultaten te beïnvloeden, gebeuren er mooie dingen in een bedrijf. In mijn trainingen help ik dat op gang te zetten.

Meer trainingen

Die je misschien ook interessant vindt

Groothandel

Bijverkoop

Salesmedewerkers in staat stellen om de waarde van een enkele verkoop te vergroten? Tevredenheid van klanten te verhogen? Behoeften en

Lees verder