LEF: Leidinggeven Eigentijdse Filialen

Onze manier van werken verandert continu; er komen nieuwe taken op ons af, er wordt meer kennis en kunde verwacht en klanten vragen meer aandacht en betrokkenheid. Je zou haast bedolven raken onder al deze nieuwe taken. Onze werkdag bestaat namelijk nog steeds maar uit acht uur. Je wilt met een gedreven team werken voor tevreden klanten aan wie je met gemak je product of dienst verkoopt. Zo klinkt het eigenlijk best simpel. Maar hoe krijg je het in de praktijk voor elkaar?

In dit programma leer jij je de aanpassingen eigen te maken die de 21e eeuw van ons vraagt. En omdat succes geen one man show is maar voortkomt uit team effort, krijg je de handvatten om met inspirerend leiderschap ook je medewerkers mee te nemen in het nieuwe werken. Zo kunnen jullie met een sterk, bevlogen team jullie klanten ontvangen en helpen op een manier die helemaal van deze tijd is. Met jullie betrokkenheid en aandacht vergroten jullie de klanttevredenheid en versnellen jullie het verkoopproces met oog voor de behoefte van de klant.
De training bestaat uit de volgende modules:

1. Inspirerend leiderschap

In deze module ontwikkel jij je tot een inspirerende leider. Je leert hoe je jezelf en je team aanpast aan de nieuwe manier van werken. Met de handvatten uit de training zorgen jullie samen voor een klantgerichte aanpak die helemaal van deze tijd is.

2. Teamontwikkeling

Deze module leert je hoe jij je team on top of their game krijgt en ervoor zorgt dat jullie elkaars individuele krachten zo inzetten dat een en een drie is. Met jullie hechte, gedreven team wordt succes behalen bij jullie klanten een eitje.

3. Medewerkers motiveren

Leer je team positief te coachen en een ongekend enthousiasme aan te wakkeren. Je laat je medewerkers zien wat dit oplevert en daarmee activeer je hun intrinsieke motivatie. Resultaat? De klanttevredenheid en prestaties van je team schieten omhoog.

4. Workforce management

Ontdek hoe je je tijd en middelen optimaal kunt benutten. Daarmee ben jij in control over je werkdag en kun je meer doen met minder stress. Door met je team slim en kostenbewust te werken, halen jullie de best mogelijke resultaten.

5. Verkooptechnieken

In deze module krijg je een inkijkje in het brein van je klant en leer je aan welke knoppen je moet draaien om die over te laten gaan tot koop. Je tilt je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau en vergroot daarmee de omzet van je organisatie.

Met de juiste kennis en vaardigheden gaan jullie van ‘we doen ons best’ naar ‘we zijn op ons best’. Zijn jullie klaar om next level te gaan? Schrijf je (team?) nu in!

Praktische informatie

LEF: Leidinggeven Eigentijdse Filialen

Sectoren

Trainingsvorm

Blended learning

Locatie

Incompany

Duur

12 dagen

Doelgroep

Leidinggevenden

Groepsgrootte

8-12 personen

Prijs

Op aanvraag

Deel deze training

Offerte aanvragen

Bekijk ook onze andere trainingen