12 dagdelen

DUUR

Incompany

LOCATIE

Iedereen ziet het liefst gemotiveerde medewerkers. Het maakt niet uit of dit om logistieke medewerkers, verkopers, ambtenaren, docenten, zorgprofessionals, managers of andere medewerkers gaat. Iedereen wil graag een medewerker die net dat stapje extra wil zetten, voor de klant of voor de afdeling. Medewerkers die niet voor een zesje gaan, maar het beste van het beste willen bieden. Hoe krijg je jouw team gemotiveerd genoeg om dit te bieden?

In onze training “Medewerkers motiveren” leer jij hoe je jouw team positief coacht en hoe je hun enthousiasme aanwakkert. Laat medewerkers zien wat dit oplevert en daarmee activeer je hun intrinsieke motivatie. Resultaat? De klanttevredenheid en prestaties van je team schieten omhoog! De training bestaat uit meerdere modules:

Het goede voorbeeld geven

Hoe zet je als leidinggevende jouw gedrag in als instrument om het gedrag van medewerkers te veranderen?

Waarden gedreven werken

Stel samen het belevingsconcept van de organisatie vast en de concrete doelen die hierbij horen. Welke beleving willen jullie meegeven? Dit is vaak geïnspireerd op jullie kernwaarden.

Motiveren

Je wil niks meer dan je team optimaal motiveren om aan de slag te gaan, maar hoe ga je ze hierin motiveren?

Evalueren

Hoe kun je gestructureerd je prestaties evalueren zodat je plannen kan maken voor verbeteren? Dat leren we je in deze module!

Coachen

Sterke leiders zoeken natuurlijk sterke medewerkers. Alleen hebben deze medewerkers wel coaching nodig van hun leidinggevende of een andere medewerker, zodat je samen verder komt.

Train-de-trainer programma

De “Medewerkers motiveren training” wordt aangeboden als train-de-trainer programma. Dit houdt in dat wij de leidinggevenden trainen in deze vaardigheden om gedragsverandering te stimuleren, over te brengen, te oefenen en waar te borgen. Daarnaast bieden we deskundigheid over het onderwerp. We ondersteunen de leidinggevenden eventueel op locatie met onze trainers, zodat het programma echt in de praktijk gebracht kan worden.

Ben je klaar om de inzet van je team echt te verhogen? Schrijf je in!

Meer weten over deze training? Vraag een offerte aan voor de training of neem contact met ons op.

cropped-Johan-01.png

Trainen bij Human Talent Group

Medewerkers zijn de belangrijkste succesfactor binnen een bedrijf, daarom wil ik hen helpen groeien. Zodra zij zich bewust worden van hun eigen vermogen om resultaten te beïnvloeden, gebeuren er mooie dingen in een bedrijf. In mijn trainingen help ik dat op gang te zetten.

Meer trainingen

Die je misschien ook interessant vindt