Medewerkers motiveren

Een 9 tot 5 mentaliteit is niet meer van deze tijd. Daar win je de wedstrijd niet mee. Klanten willen geen middelmatige inzet, maar gepassioneerde medewerkers die een stap extra willen zetten. Die niet gaan voor een zesje, maar het beste van het beste willen bieden. Hoe krijg je jouw team gemotiveerd om jullie klanten dat te bieden?

In onze training Medewerkers motiveren leer jij je team positief te coachen en een ongekend enthousiasme aan te wakkeren. Je laat je medewerkers zien wat dit oplevert en daarmee activeer je hun intrinsieke motivatie. Resultaat? De klanttevredenheid en prestaties van je team schieten omhoog. De training bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Voorbeeld geven

In deze module krijg je inzicht in hoe je jouw gedrag kunt inzetten als instrument om het gedrag van jouw medewerkers te veranderen. Zodat jullie met elkaar als een sterk team jullie klanten tegemoet kunnen treden.

2. Waarden gedreven werken

Het doel van deze module is dat jullie met elkaar het belevingsconcept van jullie organisatie gaan vaststellen en daar ook concrete doelen bij vastleggen. Het gaat om de beleving die jij samen met je team wilt meegeven aan jullie klanten. Natuurlijk is dit gebaseerd op de kernwaarden van jullie organisatie!

3. Motiveren

Je wilt je team optimaal motiveren om met het belevingsconcept en het nieuwe werken aan de slag te gaan. Met natuurlijk als resultaat hogere conversie en meer omzet per klant en als totaal. In deze module gaan we aan de slag met de motivatie van jullie team als geheel.

4. Evalueren

In deze module gaan we in op hoe je op een gestructureerde manier je prestaties kunt evalueren. Dat je plannen maakt voor verbetering, deze uitvoert, checkt of je de gewenste resultaten bereikt en op basis daarvan weer bijstelt. Kortom je gaat de zogeheten PDCA-cyclus consequent met elkaar toepassen, zodat je daarmee meer grip krijgt op jullie verkoopdoelen en jullie daardoor beter gaan presteren.

5. Coachen

Coaching is voor winnaars. Voor mensen die aan de top van hun kunnen willen presteren. Die eruit willen halen wat erin zit. Sterke leiders zoeken sterke medewerkers. En sterke medewerkers willen graag coaching ontvangen van andere (sterke) medewerkers of hun leidinggevende. Immers, alleen dan kom je echt verder!

Ben je klaar om jullie klanten versteld te doen staan van jullie inzet? Schrijf je (team?) dan nu in!

Praktische informatie

Medewerkers motiveren

Sectoren

Trainingsvorm

Blended learning

Locatie

Incompany

Duur

12 dagdelen

Doelgroep

Leidinggevenden

Groepsgrootte

8-12 personen

Prijs

Op aanvraag

Deel deze training

Offerte aanvragen

Bekijk ook onze andere trainingen