Handel Groeit

Deel dit verhaal

In samenwerking met het opleidingsfonds Handel Groeit ontwikkelen wij BeWizr Groenten en Fruit en werven wij gezamenlijk de leden om actief deel te gaan nemen. Trots op de sector, veilig werken, voedselveiligheid, samen werken aan een schoon en opgeruimde omgeving.

Handel Groeit is het opleidings- en ontwikkelfonds van de groenten- en fruitsector. Human Talent Group heeft sinds 2019 een strategische samenwerking met Handel Groeit. Het doel van deze samenwerking is om een logistieke leerlijn te ontwikkelen voor medewerkers in groenten- en fruit-groothandels. Inmiddels zijn er al diverse modules gerealiseerd waaronder de modules 5S, Voedselveiligheid, Verspilling terugdringen, Veilig Werken, Team aansturen en Hygiëne maar ook een onboardingmodule. Het meerjarenplan is om tot een diplomeerbare leerlijn niveau 2,3 MBO voor en door de sector te komen.

Wil je ook samen bouwen aan een succesverhaal?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Meer succesverhalen

Zorg

Jeugdzorg Nederland

In samenwerking met Jeugdzorg Nederland ontwikkelden wij programma’s voor het vergroten van het veiligheidsklimaat in instellingen. Inmiddels zijn er voor

Lees verder
Overheid

Gemeente Lochem

Een warm welkom in de gemeente Lochem. Gemeente Lochem heeft met succes een onboarding app en het online leerplatform Somos

Lees verder

Demo aanvragen

Telefoon

085 4017925

E-mail

info@humantalentgroup.nl