Mijn eerste jaar bij Human Talent Group – Thomas Pol

Deel dit artikel

Inmiddels is het al iets meer dan een jaar geleden dat Thomas Pol – na een flinke rondreis door Europa, ons team van Human Talent Group is komen versterken! Sinds december 2022 vervult hij de functie ‘Content Developer’ in ons team. Thomas is een echte aanwinst, zo heeft hij in zijn eerste jaar al flink wat projecten mogen draaien. Het leek ons hoog tijd om Thomas eens te vragen naar zijn ervaringen en projecten van zijn eerste jaar in ons team!

Projecten met impact

Thomas is as-we-speak druk bezig met het ontwikkelen van een leertraject over duurzaamheid én dat vindt hij ook het meest mooie project tot nu toe waar hij aan gewerkt heeft. Dit project maakt namelijk echt impact! “Het doel van het project is om duurzaamheid bespreekbaar te maken in kledingwinkels,” vertelt Thomas zelf over dit project, “Samen met Modint kijken we welke kennis er hiervoor nodig is, zodat winkelmedewerkers klanten goed kunnen informeren over het thema duurzaamheid.” Op dit moment werkt Thomas nog even door aan dit project, maar hij kan nu al niet wachten om meer over het resultaat te delen. Met zijn betrokkenheid belooft dit project een mooie toevoeging te worden aan zijn reeks afgeronde projecten!

“Ik merk dat ik met dit project een echte positieve impact kan hebben, wat mij erg vrolijk maakt. Van mooie projecten zoals deze krijg ik het idee dat ik daadwerkelijk mee aan het helpen ben met het verduurzamen.” – Thomas Pol

230118 HTG Portretten medium 05853

Artificial Intelligence

Tijdens het schrijven en ontwikkelen van e-learnings en content komt Thomas steeds meer in aanraking met Artificial Intelligence (beter bekend als AI). “Ik hou me veel bezig met het onderzoeken van hoe we AI kunnen gebruiken bij onze werkzaamheden als content developers,” vertelt Thomas hierover, “Hierbij focus ik me ook op wat wij nog niet doen met AI, maar wel zouden kunnen doen. De ontwikkelingen van AI gaan immers zo snel, dat het goed is om ze bewust in de gaten te houden en waar mogelijk in te zetten.” En deze bevindingen deelt Thomas graag met zijn collega’s, wat blijkt uit zijn enthousiasme tijdens één van de proeverijen. Zo gaf hij al eens een presentatie over AI voor alle collega’s tijdens de proeverij. Bij een proeverij bespreken we intern de nieuwste trends en ontwikkelingen. Vaak presenteren collega’s iets over deze ontwikkelingen. Op deze manier hebben collega’s de ruimte voor kennisdeling en kunnen we als bedrijf zijnde (van elkaar) blijven leren! Plus we hebben Thomas ook al eens over dit onderwerp mogen interviewen.

 

Werken bij Human Talent Group

Thomas heeft het in ieder geval ontzettend naar zijn zin bij Human Talent Group. Hij zit vol enthousiasme over het team, zeker nu we op het nieuwe kantoor in Hengelo elkaar vaker zien.

“Daarnaast is het super leuk dat ik mijn hobby’s kan toepassen op het werk! Ik ga maandelijks een aantal bootcamps geven aan collega’s om de vitaliteit op de werkvloer hoger te maken. Elke collega die even zin heeft in een actieve afwisseling tijdens de kantoordag, kan meedoen. Speciaal hiervoor houden we de bootcamps laagdrempelig.” – Thomas Pol

Naast de bootcamps helpt Thomas ook met het organiseren van andere activiteiten, zoals spelletjesavonden en diverse clinics. Wist je bijvoorbeeld dat we binnenkort gaan padellen? Al met al is hij er maar ontzettend druk mee! En daar zijn wij bij Human Talent Group maar al te blij mee. We zijn nu al benieuwd wat er nog meer aan activiteiten aankomt 😉 Maar natuurlijk ook wat voor mooie projecten Thomas nog meer voor ons gaat draaien! Daarnaast zoomen we binnenkort graag nog eens in op het project waar die nu druk mee is, dan mag Thomas ons alles over duurzaamheid gaan vertellen.

 

Meer artikelen