Mijn eerste jaar bij Human Talent Group – Myrthe Luttikhuis

Deel dit artikel

Hiep, hiep, hoera – onze content developer Myrthe Luttikhuis is een jaar bij Human Talent Group in dienst! Hoog de tijd dus om samen eens op dit mooie jaar terug te blikken. Mooie projecten, ervaringen en leermomenten, samen met Myrthe bespreken we ze!

Myrthe is sinds juni 2023 werkzaam bij Human Talent Group als content developer, maar naast dat doet ze nog veel meer! Wist je bijvoorbeeld dat ze alle content schrijft voor onze zorg LinkedIn-pagina?

Zorg, groothandel & meer!

Myrthe heeft het laatste jaar al verscheidende projecten mogen draaien, waarbij diverse branches aanbod zijn gekomen. En juist die variatie is één van de dingen die het leuk maakt. Maar heeft ze stiekem ook favoriete projecten? 😉

“Het verschilt echt,” vertelt Myrthe, “qua content was de STERKopleiding 2.0 van LFB één van mijn favoriete projecten bijvoorbeeld. Er is daar ontzettend veel variatie aan content ingezet, zoals AI video’s maar ook video’s die wij zelf opnamen. Daarnaast was het voor mij heel interessant om te leren schrijven voor deze doelgroep.”

Een ander project wat Myrthe erg gaaf vindt, is wat we momenteel doen voor VGN Academie. “Voor de VGN Academie zetten we ons eigen LXP BeWizr in, maar moeten we echt goed nadenken over hoe we dit kunnen inzetten op een begrijpbare wijze voor mensen met een verstandelijke beperking,” vertelt Myrthe hier zelf over. Gelukkig waren er vanaf het begin al veel positieve reacties! “We hebben erg veel plezier gehad aan het voorbereiden van de testdag, waar we direct de app konden gebruiken om feedback te verzamelen. En hoe leuk is het dan om te horen dat veel al goed is?”

Het is echter niet alleen de zorg branche waar Myrthe zich fanatiek voor inzet namens Human Talent Group. Zo is ze ook bezig met diverse projecten in de groothandel. Bij één van deze projecten is bezig met het écht laten leren van werken met behulp van challenges in ons LXP BeWizr. De content en app worden samen ingezet om deelnemers meer te stimuleren, dit wordt bijvoorbeeld gedaan door ‘real time’ opdrachten te ontwikkelen voor ze.

“Ik ben graag bezig met het écht laten leren van werken, of dat nou in de zorg, groothandel of een andere sector is,” – Myrthe Luttikhuis.

 

VGN LXP implementatie 16 januari 2024

Bij VGN

Leren laten werken

Natuurlijk is Myrthe niet alleen bezig met leren laten werken bij andere organisaties en hun werknemers, ze heeft zelf namelijk ook al veel mogen leren op de werkvloer! En als je haar er naar vraagt wat ze precies geleerd heeft afgelopen jaar, krijg je zo een hele opsomming.

“Ik heb al super veel mogen leren dit jaar,” zegt ze er zelf over, “zoals de klant betrekken in een project en continu feedback ophalen bij de doelgroep, maar ook hoe ik hele technische informatie over bijvoorbeeld warmtepompen en zwembaden eigen kan maken en kan omzetten in learnings.”

Een ander groot leermoment was toen ze ons contactpersoon voor de zorgsector werd! Maar daar duiken we zo nog iets dieper op in.

“Ik heb echt per project van alles mogen leren. Zo leerde ik via PiTtiG de sales wereld kennen en via VGN en LFB de doelgroep die een verstandelijke beperking heeft,” – Myrthe Luttikhuis

Leren laten werken in de zorg!

We hintten er net al naar, maar Myrthe is dus ook ons contactpersoon in de zorgbranche. Hoe is dat zo gekomen? “Bij verschillende projecten in de zorg was ik betrokken, waardoor ik van nature een beetje in deze rol terecht kwam,” legt Myrthe uit. “Toen we ons branche specifieker gingen ontwikkelen, heb ik ervoor gekozen om me bezig te houden met deze mooie branche. Met als gevolg dat ik zorg dat ik op de hoogte ben over trends en ontwikkelingen in de zorg én dit soort dingen ook deel op onze LinkedIn-pagina.”

“Het is een super mooie uitdaging om op deze manier bezig te zijn met voor de zorg relevante leeroplossingen waaronder bijvoorbeeld onze trainingen die écht voor de zorg zijn ontwikkeld,” – Myrthe Luttikhuis

Maar gelukkig staat ze er niet helemaal alleen voor! “Ik kan bij ons op kantoor veel sparren met andere collega’s die affiniteit hebben met de zorg, zoals Gerald en Marien,” vertelt Myrthe hierover.

Myrthe Nienke computer 3

Druk bezig met LinkedIn

Druk, druk, druk

En naast haar werkzaamheden bij Human Talent Group is Myrthe ook altijd nog druk bezig met haar andere hobby: dansen. Twee tot drie avonden in de week zien we Myrthe vanuit werk naar de dansles haasten. “Ik dans veel ballroom, zoals de tango en quickstep, en latin, zoals samba, chacha en rumba.”

In juli gaan we het zelf ook eens meemaken! Myrthe geeft ons dan namelijk een dansclinic. Op kantoor zijn we al super nieuwsgierig naar welke dansstijl het wordt, maar Myrthe houdt het toch nog even geheim voor ons.

Wij zijn in ieder geval super blij met Myrthe en haar werkzaamheden van het afgelopen jaar én kunnen niet wachten op wat ze dit jaar weer allemaal voor ons gaat doen. Zelf ook eens met Myrthe sparren, over bijvoorbeeld een leeroplossing in de zorg? Kom dan vooral eens in contact!

Meer artikelen