Human Talent Group bestaat 12,5 jaar!

Deel dit artikel

We begonnen 12,5 jaar geleden met een 100% online change programma. Een programma waarin deelnemers over een langere periode, volledig online, meegenomen werden in een aantal thema’s op weg naar meer plezier en meer rendement met hun bedrijf. Al snel werden dat blended programma’s, waarin we een mooie mix maakten tussen allerlei types online en offline interventies die, versterkend aan elkaar, medewerkers (en daarmee organisaties) beter lieten presteren.

Human Talent Group groeide daardoor uit tot een ontwikkelaar en aanbieder van complete academies voor brancheorganisaties, bedrijven, onderwijs en zorginstellingen. Met mooie complete oplossingen van Praktijkacademie Technische Groothandel PiTtiG (zoals Plieger, Rexel, Polvo BV), INretail, Handel Groeit, de Nationale Bakkerij Academie (NBA), tot Academie voor Zelfstandigheid voor mensen voor wie leren niet vanzelfsprekend is.

We genieten van academies die integraal onderdeel werden van de bedrijfsstrategie, bij opdrachtgevers die al meer dan 10 jaar trouw aan ons zijn, zoals Spar Holding Netherlands, Schuurman Schoenen, Blokker, de VAN RAAK GROEP, Bakker Logistiek Groep, Poiesz Supermarkten B.V., Warmteservice, Internationale Meubel Groep, MegaGroup en nog vele anderen. En niet te vergeten de bijzondere programma’s die we hebben mogen ontwikkelen in de zorg rondom hele specifieke zorgthema’s zoals Werken vanuit de bedoeling en Professionele ruimte.

Onze visie mag in de afgelopen 12,5 jaar dan wel bijgeschaafd zijn om bij de tijdgeest aan te blijven sluiten, in de kern streven we nog steeds naar hetzelfde: leren leuk maken en ervoor zorgen dat het effectief is en resultaat oplevert, zowel op individueel als op organisatieniveau!
Met een nieuw bestuur en een groeiend team dat bol staat van creativiteit, didactische kennis en kennis van het werkveld verzorgen we blended trainingen en richten we learning experience platforms op maat in. Om de waarde en effectiviteit van onze trainingsprogramma’s inzichtelijk te maken, meten we vooraf, tussentijds en na afloop. Zo kunnen we onze programma’s blijven ontwikkelen zodat ze van de grootst mogelijke waarde blijven voor onze klanten.

De afgelopen 12,5 jaar waren pas het begin voor Human Talent Group. Laten we samen blijven binden, boeien en groeien. Bedankt dat je er bent!

Houd ons in de gaten, want we gaan onze nieuwe website lanceren met nieuwe diensten en de komende maanden zullen we nog vele offline en online cadeautjes weggeven.

Op naar de 25! Ga je mee?

Meer artikelen