Vooruitblik 2024

Deel dit artikel

Vorige week blikten we terug op een mooi, impactvol 2023. Nu laten we dit jaar écht achter ons en doen we een vooruitblik op 2024. Wat kun je verwachten van ons – Human Talent Group – in het nieuwe jaar? Nou, om alvast een tipje van de sluier op te lichten: genoeg! Lees het snel in deze vooruitblik op het nieuwe jaar.

In 2024 gaan we leren laten werken!

We werken al bijna 13 jaar heel hard samen met onze klanten om leerprogramma’s te ontwikkelen waar iedereen blij van wordt. Wijzelf, de organisaties waarmee we werken én de deelnemers die het programma doorlopen. Het mooie aan leren is, dat het nooit eindigt. Iedereen leert elke dag opnieuw. En dat is een geweldig uitgangspunt! Met dat uitgangspunt gaan we dan ook enthousiast verder.

We houden ons druk bezig met het bedenken en ontwikkelen van onze leerprogramma’s, maar daarnaast helpen we ook met het implementeren en continue optimaliseren hiervan! Samen met onze klanten werken we aan het blijven behalen van hun doelen, ook na de oplevering. Vandaar onze payoff: leren laten werken. Je kunt deze tweeledig opvatten: wij doen er alles voor om onze programma’s succesvol te laten zien én we willen graag dat leren & werk (de praktijk) op een mooie manier samen komen. Zodat dat wat er geleerd wordt ook direct in de praktijk kan worden gebracht!

Leren laten werken

En ons nog meer focussen op onze branches

In 2023 hebben we de eerste stappen gezet om onze branches onze volledige aandacht te geven, in 2024 gaan we dit nog veel uitgebreider doen! Als HTG zijn we actief in vijf branches:  GroothandelOverheidOnderwijsRetail en Zorg. Iedere branche vraagt zijn eigen aanpak en doelstellingen. Een winkelmedewerker heeft immers hele andere behoeften dan een zorgprofessional. We werken harder dan ooit om onze programma’s per branche te optimaliseren. Hiervoor gebruiken we onder andere LinkedIn, met onze nieuwe pagina’s bouwen we verder aan ons krachtige netwerk in de branches waarin we actief zijn.

Maar ook onze LXP doorontwikkelen

In 2023 hebben we al mooie stappen gezet binnen ons eigen LXP BeWizr, zoals het toevoegen van AI geïntegreerde mogelijkheden. In 2024 gaan we nog meer mooie stappen zetten met het doorontwikkelen van BeWizr zodat ons software instrumentarium nog verder uitgebreid wordt.

En onze leertrajecten meer blended maken met trainers

Dit jaar willen we meer trainers aan ons gaan verbinden, waardoor we leertrajecten in alle branches ook blended kunnen aanbieden. Er lopen al mooie projecten waar trainers bij aangesloten zijn om hun expertise te delen tijdens het ontwikkelen, maar ook om inspirerende trainingen te geven. Ons doel is om de trainingen meer blended te maken vanuit onze eigen expertise.

Maar ook zelf verder doorontwikkelen

Je las het al, een nieuwe payoff en een nieuwe branche aanpak. Bij Human Talent Group blijven we ook onszelf druk doorontwikkelen dit jaar. Dit doen we samen met een geweldig team! Wat er allemaal aankomt houden we nog even geheim, maar er komen zat mooie dingen aan dit jaar.

En als belangrijkste klanten blij maken met onze leeroplossingen

Onze content developers zijn alweer druk bezig met het ontwikkelen van allerlei nieuwe leeroplossingen voor verschillende klanten. Samen met onze klanten gaan we hun doelstellingen behalen en leren echt laten werken!

In 2024 …

Gaan we dus leren laten werken, ons meer focussen op de branches, ons LXP doorontwikkelen en nog meer klanten blij maken met onze leeroplossingen! En daar hebben we met het hele team van Human Talent Group ontzettend veel zin in!

Meer artikelen