Webinar: Medewerkers motiveren

Deel dit artikel

Vergeet de traditionele 9 tot 5 mentaliteit en verander je team in een groep gepassioneerde professionals die de extra stap willen zetten. Doe mee aan ons gratis webinar ‘Medewerkers Motiveren’, georganiseerd in samenwerking met INretail.

Datum: Dinsdag 7 november
Tijd: 9 tot 10 uur

In deze boeiende en interactieve sessie zal Johan de Meij, een ervaren trainer en zelf voormalig supermarktmanager, je inzicht geven in de strategie├źn en technieken die je kunt gebruiken om je team te inspireren en te motiveren. Johans achtergrond in retail management geeft hem een uniek perspectief op de uitdagingen en mogelijkheden die komen kijken bij het motiveren van medewerkers. Hij zal praktische tips en adviezen delen die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leiderschapspraktijk.

Of je nu een ervaren leidinggevende bent die op zoek is naar nieuwe inzichten, of een nieuwe manager die de basis van motiverend leiderschap wil leren, dit webinar is voor jou.

Mis deze kans niet om te leren hoe je een bevlogen en toegewijd team kunt opbouwen. Klik op de knop hieronder om je gratis aan te melden voor het webinar ‘Medewerkers Motiveren’, of stuur een e-mail naar vincent@humantalentgroup.nl

Picture of Johan de Meij

Johan de Meij

Meld je aan voor dit event

Aanmelden voor dit event kan via onderstaand formulier en dan sturen we je een uitnoding.

Aankomende events