Selecteer een pagina

Daar wil ik wel mee aan het werk!

Dat is natuurlijk wat jij het liefste wil horen. Maar hoe maak je e-learning en blended learning programma’s waar al je medewerkers en hun direct leidinggevenden gelijk mee aan het werk willen?

Maatwerk leeroplossingen met impact

Jij wil zinnige e-learning en blended learning programma’s die aansluiten bij jouw doelgroep. Zonder open deuren, maar wat meerwaarde biedt, waar ze echt iets van leren, waar ze goed of beter door gaan presteren, wat hen echt verder helpt. En op en aantrekkelijke manier!

Dat verdient maatwerk leeroplossingen. Daarmee krijg jij het grootste bereik en de hoogste impact. Garantie voor mooie leerervaringen en behaald resultaat.

Ontwikkeling van talent

Waarmee wij jou kunnen ondersteunen

Als full-service e-learning ontwikkelaar hebben wij alles in eigen huis, van ontwerp tot realisatie en implementatie. We ondersteunen jou op precies dat wat jij nodig hebt.

opleidingsontwerp

Opleidingsontwerp

Wij helpen je met een ijzersterk ontwerp waar jij jouw doelen en resultaten mee bereikt!

Educatieve content

Educatieve content

Schrijf samen met onze auteurs leercontent die deelnemers aanspreekt!

offline leer campagnes

(Interactieve) leer video’s

Verhoog de betrokkenheid en interactie met (interactieve) video.

Leeranimaties

Leeranimaties

Leg complexe zaken eenvoudig, aantrekkelijk en helder uit met animaties.

Illustraties E-Learning

Illustraties

Maak informatie snel overzichtelijk en inzichtelijk door aantrekkelijke (interactieve) illustraties.

offline leer campagnes

(Offline) leer campagnes

Breng jouw programma’s bij iedereen onder de aandacht door krachtige leercampagnes.

Succesvol implementeren

Mooie e-learning of blended learning die niet gebruikt wordt, daar zit je niet op te wachten! Door onze roots in training & advisering weten wij als geen ander hoe wij jou, jouw directie, direct leidinggevenden en medewerkers kunnen begeleiden om echt aan het werk te gaan en resultaten te realiseren. We weten wat we doen en wat we doen levert ook resultaat. Daar zijn we trots op!

Zelf doen of uitbesteden?

Je kan de ontwikkeling van e-learning en blended learning volledig aan ons uitbesteden, zoveel mogelijk zelf doen, of alles wat er tussenin zit! We sluiten aan bij wat jij nodig hebt zodat jij je maximaal ondersteund voelt. Daarbij komen we altijd met een tijdlijn en voorstellen die passen bij jouw budget zonder in te boeten op kwaliteit en resultaat!

In tien stappen succes met e-learning en blended learning

Snel meer uit leren?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.