Mijn eerste jaar bij Human Talent Group – Nienke Garritsen

Deel dit artikel

Hieperdepiep, hoera – onze content developer & marketeer Nienke Garritsen is een jaar bij Human Talent Group! Hoe leuk is het dan om samen het afgelopen jaar door te nemen? Mooie projecten, gave ervaringen & uitdagende leermomenten, ze heeft het allemaal meegemaakt! Samen blikken we er op terug.

Nienke is sinds juli 2023 werkzaam bij Human Talent Group als content developer en in december 2023 kwamen hier ook marketing werkzaamheden bij kijken! Wist je bijvoorbeeld dat vrijwel alle LinkedIn content geschreven wordt door Nienke, maar dat ze ook al gave projecten heeft ontwikkeld voor Handel Groeit en SPAR?

Financiën, logistieke processen & meer

“Tijdens het afgelopen jaar bij Human Talent Group heb ik al mooie projecten mogen draaien,” vertelt Nienke, “Het leuke is vooral hoe divers deze projecten allemaal zijn! De ene keer schrijf ik voor winkelmedewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, dan weer voor beginnende supermarktondernemers en dan ineens voor procesoperators of voor een EPT-gebruikers.”

En juist die afwisseling is ook precies waar we bij Human Talent Group zo goed in zijn! We focussen ons niet op één branche, maar we zijn overal inzetbaar. Met behulp van onze contentbibliotheek schrijven we de mooiste e-learnings voor in iedere branche. Zo ontwikkelde Nienke al meerdere learnings voor procesoperators van Handel Groeit, hielp ze mee bij het schrijven van content voor de STERKopleiding 2.0 van LFB en werkt ze aan lopende projecten voor SPAR, PiTtiG en Handel Groeit.

E-learnings & marketing

Het lijkt misschien een bijzondere combi, want Nienke houdt zich zowel bezig met de ontwikkeling van e-learnings en andere leeroplossingen, maar doet tegelijkertijd ook onze marketing.

“Het is eigenlijk wel toevallig, mijn opleiding was ook een soort mix tussen het ontwikkelen van leermiddelen, grafische uitingen & marketing, dus hoe leuk is het dat ik deze mix ook kan toepassen in mijn werk? Je verwacht meestal dat je op den duur een keuze moet maken, maar ik ben blij dat ik dat niet hoefde” – Nienke Garritsen

Het voordeel volgens Nienke? “Doordat ik zelf ook meewerk aan het ontwikkelen van onze leeroplossingen, weet ik goed waarover ik het heb. Wat weer enorm scheelt met het schrijven van de marketinguitingen! Zo kan ik mijn vakkennis echt toepassen,” vertelt ze hierover. Zo schrijft ze allerlei artikelen over het train-de-trainer principe, onboarding en meer, maar interviewt ze ook met enige regelmaat onze collega’s.

fotos

En natuurlijk ook niet overbodig, de rol als fotograaf voor onze content!

Uitdagingen

“Juist zo leuk aan mijn werk vind ik de uitdagingen,” vertelt Nienke, “wanneer iets snel af moet omdat het echt vandaag nog weg moet, maar ook het vastbijten in een onderwerp waar ik nog helemaal niks van weet zoals voor Handel Groeit met de procesoperator. Dat zijn voor mij echte leermomenten!”

En die uitdagingen kan ze ook goed vinden op het gebied van marketing. Zo zette Nienke eind 2023 meerdere LinkedIn pagina’s op waarbij we ons specificeren op de diverse branches die wij ondersteunen. “De uitdaging is dan om daar volgers op te krijgen en ze continu te blijven bereiken,” geeft Nienke aan. Daarnaast houdt ze zich druk bezig met de doorontwikkeling van de website. “Ik wil natuurlijk nog niet te veel verklappen, maar ik ben al ontzettend excited om de nieuwe pagina’s (hopelijk) op korte termijn online te gaan zetten!”

What’s next?

Hoewel het eerste jaar nog maar net voorbij is, denkt Nienke al graag verder aan komend jaar. “Ik heb nog van alles op mijn to-do lijstje staan, van het ophalen van oudere succesverhalen die echt nog een plekje op de website verdienen, tot het inzetten van SEA om ons bereik te vergroten, tot het leren hoe ik met AI nog meer toffe content kan publiceren én nog veel meer,” blikt Nienke vooruit op komend jaar.

“Ik heb er zin in nog veel meer uitdagingen op zowel marketing als contentontwikkeling niveau!” – Nienke Garritsen

En wij zijn natuurlijk super benieuwd wat voor moois Nienke komend jaar allemaal gaat doen. We hebben er zin in!

Meer artikelen