10 jaar in dienst – Marien Kempeneers

Deel dit artikel

Hiep, hiep, hoera! Collega Marien Kempeneers is 10 jaar in dienst bij Human Talent Group. Dé reden om eens met hem te gaan zitten en de laatste tien jaar samen te bespreken. Hoe is Marien bij ons terecht gekomen en hoe houdt hij het al tien jaar met plezier vol? Je leest het in ons interview met Marien!

“De tien jaren zijn echt voorbij gevlogen,” vindt Marien zelf. Hij blikt terug op een decennium gevuld met inspirerende projecten, waardevolle ervaringen én onvergetelijke momenten. Hoe mooi is dat?

Binnenkomen bij Human Talent Group

Marien was voor zijn overstap naar Human Talent Group werkzaam als adviseur Learning & Development bij een internationale groothandel. Echter kon hij onze vacature tien jaar geleden niet negeren. “De connectie met Human Talent Group was direct voelbaar toen ik reageerde op de vacature die perfect aansloot bij mijn expertise en nog belangrijker, mijn passie,” geeft Marien aan als hij terug denkt aan de ‘eerste kennismaking’ met ons.

Met zo’n goede kandidaat kon het natuurlijk niet anders dat Marien zijn sollicitatie er tussen uit sprong. Hij kon al snel aan het werk en begon met een grote eerste opdracht, het ontwikkelen van mbo-erkende opleidingstrajecten voor sales en logistiek.

En tien jaar later

Nu tien jaar later, houdt Marien zich nog steeds bezig met het ontwikkelen van leertrajecten. Maar wat doet hij dan precies?

“Bij Human Talent Group is iedereen een veelzijdige, creatieve duizendpoot,” – Marien Kempeneers

De taken van Marien variëren uit het ontwerpen van opleidingen, het uitvoeren van L&D-adviestrajecten, het creëren van blended learning oplossingen en het verzorgen van trainingen. Het is dan ook precies die diversiteit die hij zo leuk vindt aan zijn werk. “Ik blijf continue uitgedaagd om te groeien en te innoveren,” vertelt Marien er zelf over. Precies wat je wil horen van je collega’s, zeker als je geïnteresseerd bent in duurzame inzetbaarheid binnen je bedrijf.

marien kempeneers

Branche-erkende opleidingen

Iets waar Marien graag aan werkt zijn de branche-erkende opleidingen voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Deze dragen bij aan het vergroten van de kansen van deze doelgroep op de arbeidsmarkt.

“Werken aan branche-erkende opleidingen vind ik echt één van de hoogtepunten van mijn werk bij Human Talent Group,” – Marien Kempeneers

Een voorbeeld van zo’n project is het recent afgeronde LFB project. Branche-erkende opleidingen bieden door hun opzet en structuur een goede aansluiting op het reguliere mbo. “Het lijkt me fantastisch om met één of meerdere ROC’s die aansluiting daadwerkelijk te realiseren,” droomt Marien, “Het is mijn droom om een diploma-uitreiking mee te maken waarbij ik deelnemers met een branchediploma ook mag feliciteren met hun mbo-diploma.” En dat is een droom die wij bij Human Talent Group ook maar al te graag realiteit zien worden!

Bijzonder werk

Wat zijn werk bij Human Talent Group zo bijzonder maakt? “Alles,” is daarop het antwoord van Marien. “Van de boeiende projecten in uiteenlopende sectoren tot de samenwerking met getalenteerde en gepassioneerde collega’s. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien,” legt hij uit.

“Maar bovenal geniet ik van de instroom van jonge, enthousiaste collega’s die mij met een andere blik laten kijken naar ‘hoe wij dit altijd hebben gedaan’ en mij dan weer laten leren.” – Marien Kempeneers

Als Marien dan terugkijkt op de afgelopen tien jaar, voelt hij zich dankbaar voor de reis die hij heeft afgelegd en alle impact die hij samen met Human Talent Group heeft mogen maken. “Gelukkig staat mijn vak nooit stil,” grapt hij, “dat er nog veel mooie, nieuwe uitdagingen mogen volgen!”

En dat is precies waar wij ook maar al te graag naar uitkijken. Nog meer uitdagingen waar we samen met Marien en onze andere collega’s aan mogen samenwerken waardoor we leren écht laten werken. Mocht je dit lezen en denken, “Ik heb nog wel een mooie uitdaging voor ze” neem dan zeker eens contact met ons op!

Marien bedankt voor het interview en de afgelopen tien jaar, op naar nog veel meer mooie jaren samen bij Human Talent Group!

Meer artikelen