Uitgever


 • Inhoud krijgt impact

  Onderwijsinstellingen hebben een schat aan kennis in huis. Interessante inhoud genoeg, maar hoe brengt u al deze kennis over aan leerlingen en studenten? Hoe zorgt u dat die inhoud ook echt impact maakt?

  U heeft de inhoud

  Wij de innovatieve tools om die inhoud effect te laten hebben

  Online leren is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Het is een fantastische aanvulling op klassikale theorie- en praktijklessen. Maar zelf een online leeromgeving ontwikkelen, geschikte lesprogrammas maken en deze beheren en onderhouden, is voor veel scholen een stap te ver. Human Talent Group maakt die stap wél haalbaar. We ontwikkelen aantrekkelijke digitale lesprogramma’s en bieden deze op een aansprekende en toegankelijke manier aan in effectieve blended leerprogrammas: programmas met een optimale mix van online en offline middelen.

  Afwisseling, interactie en uitdaging

  De lessen kunnen alle mogelijk denkbare vormen hebben. Zolang ze maar aantrekkelijk zijn voor leerlingen en studenten! En zolang de samenhang en opbouw van de lesprogrammas, de didactische structuur en de leerdoelen gewaarborgd zijn. Binnen die kaders maken we de inhoud zo aansprekend mogelijk. Met veel afwisseling, interactie en uitdaging. Zodat de studenten zin hebben (en houden!) om ermee aan de slag te gaan. Zodat ze écht begrijpen wat ze leren, dit direct kunnen toetsen en de link kunnen maken met de praktijk.

  Mogelijke lesvormen zijn:

  • Video en animatie
  • Online quizzes
  • Games en challenges
  • Labs
  • Tips, tricks en Meer weten-content
  • Inspiratie-workshops
  • en veel meer…

  De leerling wordt stap voor stap meegenomen in zijn of haar ontwikkeling en werkt toe naar tussentijdse leerdoelen. Dat motiveert, de kennis beklijft en de leerling maakt makkelijker de link met de praktijk.

  Contentontwikkeling, hosting en ondersteuning

  Lesprogrammas ontwikkelen is één, ze beschikbaar maken is een tweede. Ook daar zet Human Talent Group zijn expertise graag in. Met een speciaal ontwikkeld en bewezen stabiel platform, waarop u al snel ook zelf eenvoudig aantrekkelijke digitale lessen kunt maken. Staat de online leeromgeving eenmaal en zijn de eerste lessen beschikbaar, dan blijft Human Talent Group ondersteunen bij het beheer van het leerprogramma. Zo zijn er geen zorgen over continuïteit, kwaliteit en effectiviteit.

  In samenwerking met scholen en inhoudelijke experts

  Human Talent Group ontwikkelt blended leerprogrammas altijd in samenwerking met scholen en inhoudelijke experts zoals bedrijven, brancheorganisaties en publiek-private samenwerkingsverbanden. Zoals bijvoorbeeld bij Cyber Aware, het lesprogramma voor het weren van cybercrime. Hiervoor werkten we samen met ROC Friese Poort, IT Performance House en Thorbecke Academie.
  Of Pittige Sales, een programma voor commercieel medewerkers en accountmanagemers, dat we ontwikkelden in samenwerking met ROC Da Vinci/Leijgraaf en 2500 technische groothandels in Nederland. Kijk ook eens naar onze samenwerking met Nationale Bakkerij Academie, waar we verbeterprogrammas ontwikkelden met als doel het vakmanschap terug krijgen op de werkvloer. Dit deden we in samenwerking met het ROC.
  En de samenwerking met House of Hospitality Amsterdam. In HoH werken bedrijven, opleiders en de gemeente samen om meer mensen te motiveren voor een carrière in de hospitality-sector. Human Talent Group ontwikkelt samen met House of Hospitality blended leren voor hospitality-leerlingen. Zij kunnen thuis, via online leermodules, hun praktische kennis verrijken. Op een interactieve manier, met onder meer animaties, videos en opdrachten. En de toekomst? Dat zijn wellicht volledig gepersonaliseerde leerroutes.

  In voor meer inspiratie? Bekijk deze demo: House Of Hospitality

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

  Neem contact met ons op

Recente Projecten

Mobiel leren, waar en wanneer je maar wil!

WIZR, het eerste e-learning platform dat gemaakt is vanuit de deelnemer. Mobile First, intuitief, thuis op de bank aan het werk!

wizr