Verkooptechnieken

Verkopen, het blijft een uitdaging. Klanten die op het laatste moment afhaken, terwijl jij dacht de kat in het bakkie te hebben. Of je hebt wel een deal kunnen sluiten, maar blijft achter met het gevoel dat je er meer uit had kunnen halen. Maar hoe dan? Hoe ga je om met bezwaren waar een klant mee op de proppen komt?

In onze training Verkooptechnieken krijg een inkijkje in het brein van je klant en leer je aan welke knoppen je moet draaien om die over te laten gaan tot koop. Je tilt je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau en vergroot daarmee de omzet van je organisatie. De training bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Inleiding

Verkopen begint bij het begrijpen van het koop- en besluitvormingsproces. Het heeft geen zin acties te ondernemen richting een klant die niet in lijn liggen met diens koopproces. Het heeft weinig nut na te denken over welke volgende stappen je gaat zetten als je niet weet of kan voorspellen welke weg je klant bewandelt in diens proces.

We nemen je in deze module mee in alle fasen van het verkoopproces.

Fase 1: gespreksopening
Fase 2: inventarisatie
Fase 3: presentatie
Fase 4: afsluiting

2. Omgaan met bezwaren

Begrijp je klanten en verhoog zo je conversie. Klaar om jullie organisatie te trakteren op een sky high omzet? Schrijf je (team?) nu in!

Praktische informatie

Verkooptechnieken

Sectoren

Trainingsvorm

Blended learning

Locatie

Incompany

Duur

4 dagdelen

Groepsgrootte

8-12 personen

Prijs

Op aanvraag

Deel deze training

Offerte aanvragen

Telefoon

085 4017925

E-mail

info@humantalentgroup.nl

Meer trainingen

Gastvrijheid

Gastvrijheid is ‘hot’. Organisaties die hoog scoren op gastvrijheid, functioneren in alle opzichten beter. De klanttevredenheid is hoger en medewerkers

Lees verder