Selecteer een pagina

Interactieve video

Verhoog de betrokkenheid en interactie met (interactieve) video

Video is een krachtig medium om je boodschap op een aantrekkelijke manier over te brengen. Interactieve video is een innovatieve vorm van video die trekt, interactie aangaat, boeit en vasthoudt. Zo kan je binnen de video’s klikken, antwoorden geven op vragen en de daaropvolgende bijpassende scenario’s bekijken.

Zo krijg je een beeld van de mogelijkheden

Wil je meer voorbeelden?

Neem dan contact op. We laten je graag meer zien!

Cyber Aware

Middels luchtige sketches introduceren we de onderwerpen uit de e-learning. In samenwerking met Wart Kamps (bekend van o.a. Missie Aarde, Rooyakkers Kamps & Kamps) en Robert van Leeuwen (bekend van o.a. Baantjer, Flikken Maastricht).

The Tosti Club

Samen met en door eigen medewerkers worden collega’s meegenomen in de klantreis, recepten en werkinstructievideo’s.`

Dagbesteding online AvZ

Een acht weken durend online dagbestedingsprogramma ingezet tijdens de coronapandemie. Met spannende typetjes, speelse opdrachten, podcasts en video’s in een wekelijks veranderd thema (zoals Blind Dates, Rob Boss, Danielle Doestgraag en Opruiming Verzocht).

Nationale Bakkerij Academie

Eric Burgers (bekend van o.a. RTL4 ‘Onderweg naar de regio’) is de gids in het het introductieprogramma de industriële bakkerij. Zo wordt je op een prettige manier meegenomen door het hele programma.

Trailer Million Dollar Man

Wat als er een klant op bezoek kan komen die, als je alles doet volgens het gewenste verkoopconcept en vaardigheden, overal ‘ja’ op blijft zeggen! De winkel met het hoogste bonbedrag wint de wedstrijd. Deze trailer is gebruikt om de wedstrijd te introduceren.

WIZR Retail

Voor onze white label content ontwikkelen we video’s die opgenomen zijn in de studio (greenscreen). Je kan vervolgens iedere gewenst stilstaand of bewegend beeld erachter monteren. Zo kan jij heel snel een eigen maatwerk academie ontwikkelen.

Wij ontwikkelden al meer dan

Instructievideo's en animaties

Microlearnings

Cursusactiviteiten

Blended programma’s

Deelnemers

De juiste keuze!

Ja, ik wil meer zien of een prijsopgave voor mijn Interactieve video!

Laat een bericht achter