Warmteservice

Deel dit verhaal

Bij Warmteservice zijn wij al bijna tien jaar een vaste partner in de ontwikkeling van de Warmteservice Academie. Waar we ooit begonnen met een verbeterprogramma voor alle verkoopmedewerkers, zijn we inmiddels gegroeid naar een volwaardige bedrijfsacademie. Via WShare (Learning Experience Platform van Human Talent Group) kan iedere medewerker volop in ontwikkeling blijven.

Eén van de elementen die de academie bij Warmteservice uniek maakt, is de samenwerking met toeleveranciers voor het ontwikkelen van productkenniscursussen. Van Airconditioning tot Quooker, van Dakbedekking tot Zonnepanelen: samen met leveranciers van deze producten wordt gebouwd aan een uitgebreide bibliotheek vol met cursussen. Samen werken we er dan ook hard aan met het doel dat iedere klant van Warmteservice kan zeggen: “gewoon perfect geregeld”.

Om medewerkers te informeren en the enthousiasmeren, ontwikkelen wij voor Warmteservice onder meer korte videotrailers. Bekijk hieronder een voorbeeld!

Wil je ook samen bouwen aan een succesverhaal?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Meer succesverhalen

Onderwijs

Flex

Voor de werkgevers en werknemersverenigingen in de bakkerijbranche ontwikkelden wij Flex. Naast de ontwikkeling verzorgden wij ook de eerste opstart,

Lees verder

Demo aanvragen

Telefoon

085 4017925

E-mail

info@humantalentgroup.nl