SPAR Academie

Deel dit verhaal

In 12 jaar tijd hebben we mogen meegenieten van hoe Spar tot één van de succesvolste merken in de foodretail kon doorgroeien. De Spar Academie heeft ondernemers en medewerkers meegenomen in alle (strategische) ontwikkelingen van Spar, de implementatie van alle modules en de bijbehorende werkprocessen en instructies. Hoe leren, ontwikkelen en succes samen kunnen gaan!

SPAR academie is een samenwerking tussen verschillende partijen en zo is een breed scala aan opleidingen verkregen. Het doel van de academie is de kennis en vaardigheden van medewerkers te verbeteren, van leidinggevenden tot de broodafdeling.

Wil je ook samen bouwen aan een succesverhaal?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Meer succesverhalen

Groothandel

Handel Groeit

In samenwerking met het opleidingsfonds Handel Groeit ontwikkelen wij BeWizr Groenten en Fruit en werven wij gezamenlijk de leden om

Lees verder
Overheid

Gemeente Lochem

Een warm welkom in de gemeente Lochem. Gemeente Lochem heeft met succes een onboarding app en het online leerplatform Somos

Lees verder

Demo aanvragen

Telefoon

085 4017925

E-mail

info@humantalentgroup.nl