Jeugdzorg Nederland

Deel dit verhaal

In samenwerking met Jeugdzorg Nederland ontwikkelden wij programma’s voor het vergroten van het veiligheidsklimaat in instellingen. Inmiddels zijn er voor de (jeugd)zorg verschillende vervolgprogramma’s gestart. Van Werken vanuit de bedoeling, Professionele ruimte, Digitale Zorg tot Triple C implementatie.

In de zorgsector is er een groeiende aandacht voor seksueel misbruik en geweld en het belang van open gesprekken en een samen lerende cultuur. Met ons project Samen Veilig Cultuur in de Zorg hebben we deze beweging versterkt door experts in de Jeugd- en Verstandelijk gehandicaptenzorg de kans te geven een programma te ontwikkelen dat open communicatie en een gedeelde leerervaring over seksualiteit binnen zorginstellingen stimuleert.

Dit project omvat zowel online als offline elementen, waardoor het naadloos geïntegreerd kan worden in de dagelijkse werkpraktijken en overlegstructuren binnen zorginstellingen. Tot op heden hebben we duizenden zorgmedewerkers bereikt met dit programma, waardoor we aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt in het creëren van een ‘samen veilig cultuur’ in de zorgsector.

Ondanks de reeds behaalde successen, realiseren we ons dat er nog veel te doen is om een veilige en ondersteunende omgeving te garanderen voor alle betrokkenen in de zorg. Daarom zijn we vastbesloten om ons inzet te blijven voortzetten om de samen veilig cultuur verder uit te breiden en te verbeteren, zodat iedereen die betrokken is in de zorgsector zich veilig en gesteund voelt.

Wil je ook samen bouwen aan een succesverhaal?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Meer succesverhalen

Groothandel

Warmteservice

Bij Warmteservice zijn wij al bijna tien jaar een vaste partner in de ontwikkeling van de Warmteservice Academie. Waar we

Lees verder

Demo aanvragen

Telefoon

085 4017925

E-mail

info@humantalentgroup.nl