Academie voor Zelfstandigheid

Deel dit verhaal

Leven lang leren voor iedereen, waar je ook bent en wat je ook doet. Een compleet aanbod van microlearnings en branche erkende programma’s voor toeleiding werk in Groen, Logistiek en Facilitair. Voor mensen voor wie leren niet vanzelfsprekend is.

Academie voor Zelfstandigheid is een landelijke organisatie die zich inzet voor het trainen van vaardigheden en kennis van mensen met een beperking. De Academie voor Zelfstandigheid heeft lokale academies verspreid over het hele land. Deze academies werken samen met diverse lokale organisaties, zoals gemeenten, scholen, bedrijven en zorgorganisaties, om zo een breed scala aan leer- en werkervaringen te bieden.

Het leerwerkbedrijf is een belangrijk onderdeel van deze samenwerking, waarbij deelnemers op hun eigen tempo kunnen leren en werken in diverse sectoren, zoals horeca, logistiek, schoonmaak, techniek en groenvoorziening. De trainers van de Academie voor Zelfstandigheid en werkbegeleiders op de werkvloer werken nauw samen om elke deelnemer te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling.

Bij de Academie voor Zelfstandigheid kunnen studenten doorgroeien richting een (betaalde) baan of de overstap maken naar een entree opleiding (mbo). Dit geweldige initiatief staat de deelnemers in staat hun potentieel te ontdekken en te benutten.

Wil je ook samen bouwen aan een succesverhaal?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Meer succesverhalen

Overheid

Gemeente Lochem

Een warm welkom in de gemeente Lochem. Gemeente Lochem heeft met succes een onboarding app en het online leerplatform Somos

Lees verder
Groothandel

Handel Groeit

In samenwerking met het opleidingsfonds Handel Groeit ontwikkelen wij BeWizr Groenten en Fruit en werven wij gezamenlijk de leden om

Lees verder
Onderwijs

Flex

Voor de werkgevers en werknemersverenigingen in de bakkerijbranche ontwikkelden wij Flex. Naast de ontwikkeling verzorgden wij ook de eerste opstart,

Lees verder

Demo aanvragen

Telefoon

085 4017925

E-mail

info@humantalentgroup.nl