Selecteer een pagina

Seminar

Wat gaat de energietransitie voor jouw bedrijf betekenen?

We zijn met z’n allen hard op weg om te verduurzamen. Nederlandse bedrijven spelen een onmisbare rol in deze transitie. Of het nou gaat om de verduurzaming van het assortiment, de vloot of het bedrijfspand. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel, waarom het soms overweldigend kan zijn om bij te blijven. Om deze reden organiseert Human Talent Group in samenwerking met Connectr en ROVC Technische Opleidingen een seminar over de energietransitie. Connectr is een initiatief die tot doel heeft om de energietransitie te versnellen. Op het terrein zijn talloze bedrijven gevestigd die zich hiermee bezig houden.

Aanmelden seminar

Donderdag 8 december
13.30 – 17.30 uur

Met en van elkaar leren

Klimaattechniek, laadtechniek, waterstof…

In een middag ben je weer helemaal op de hoogte wat betreft klimaattechniek, laadtechniek, waterstof en energieopslag. En uiteraard is er ook ruimte om met andere deelnemers te praten over de energietransitie.

Deze seminar is interessant voor iedereen die een stoomcursus wil over de ontwikkelingen rond duurzaamheid. De lezingen zijn toegankelijk en redelijk algemeen van stof, maar wel is er gekozen voor onderwerpen waarmee jouw bedrijf mogelijk mee te maken krijgt.

Laat je inspireren en voorlichten en voel de toekomst.

Programma

13.30 – 14.00 uur Ontvangst bij Connectr
14.15 uur Opening door Lennard Nellestein van Connectr
14.30 uur Wat heeft klimaattechniek met de energietransitie te maken? En wanneer wordt dit actueel voor jouw bedrijf?
14.50 uur Waterstof 101
15.10 uur Pauze
15.30 uur Laadtechniek, smart grid en energieopslag
15.50 uur Demonstraties en rondleiding (vrij programma)
Ontmoeting met hapje en drankje
17.30 uur Einde

Praktische informatie

Connectr is gevestigd op Industriepark Kleefse Waard
Adres: Westervoortsedijk 73, Arnhem
Datum: donderdag 8 december 2022
Tijd: 13.30-17.30 uur
Kosten: gratis

Aanmelden?

Je kunt jezelf of een geïnteresseerde collega direct aanmelden via onderstaande button. Heb je nog vragen? Mail dan naar vincent@humantalentgroup.nl

Aanmeldformulier

Snel meer uit leren?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.