Selecteer een pagina

Online workshop

Hoe krijg jij jouw bedrijf aan het leren?

Opleiden en trainen wordt steeds meer de basis binnen de employer branding strategie. Omdat we in de retail het verschil maken met mensen. En, omdat we, om die mensen te krijgen een aantrekkelijke werkgever moeten zijn. Opleiden is daarbij een prachtig instrument!

Aanmelden online workshop

Dinsdag 28 juni
10.00 – 11.00uur

Met en van elkaar leren

Op 28 juni organiseren we samen met InRetail een online workshop over het opleiden van personeel.

In deze workshop zal Patrick Roeterdink, manager HR bij Schuurman Schoenen vertellen over hun ervaring met het opleiden van medewerkers. Schuurman Schoenen bouwt aan een eigen academie om de opleiding van personeel te faciliteren. Hierbij staan de unieke cultuur van Schuurman Schoenen en klantvriendelijkheid centraal.

Natuurlijk hebben we allemaal zo onze eigen voorbeelden van successen en wat we daarvan geleerd hebben. In de online workshop hebben we volop de gelegenheid onze leerervaringen met elkaar te delen.

Noteer dinsdag 28 juni 10.00-11.00 in de agenda en schrijf je in via het formulier of door een mail te sturen naar vincent@humantalentgroup.nl

Gastspreker

Patrick Roeterdink, manager HR, Schuurman Schoenen

Facilitator

Henk Ouwens, Human Talent Group

Human Talent Group

Snel meer uit leren?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.