Update voortgangsscherm BeWizr

Deel dit artikel

Achter de schermen zijn we continue bezig om BeWizr steeds iets beter te maken. Eind vorig jaar hebben we een update doorgevoerd op het beheerders-dashboard. In dit artikel praten we je bij over een update die we hebben doorgevoerd op het voortgangsscherm.

Dit zijn de nieuwe features op hoofdlijnen:

  • Het voortgangsscherm is in zijn geheel vernieuwd met uitgebreidere functionaliteiten;
  • Er is een overzichtstabel voor de gehele organisatie toegevoegd;
  • Er is een mogelijkheid om te zoeken op één cursus (en daar details van te bekijken) gekomen;
  • Er is ook een mogelijkheid om te zoeken op één cursist (en daar in tabelweergave de voortgang van te bekijken).

 

Tabblad ‘Overzicht’

thumbnail Voortgang Overzicht def

Je ziet vanaf nu drie tabbladen in het onderdeel ‘Voortgang’:

  • Overzicht
  • Cursus
  • Cursist

 

Standaard is het tabblad ‘overzicht’ geselecteerd. In dit tabblad zie je een tabel met daarop in één overzicht alle lopende cursussen en cursisten binnen jouw organisatie. Je ziet op per cursus de totale status van iedere cursist. Indien afgerond toont er een groen vinkje, wanneer de cursist nog niet alles heeft afgerond toont er een voortgangspercentage. Het is mogelijk om te klikken op het status icoon, dan zie je automatisch meer details.

 

Tabblad ‘Cursus’

thumbnail Voortgang Cursus def

Het overzicht dat je al van ons gewend was (met detailinformatie per cursus) is verplaatst naar het tabblad ‘cursus’. Hier kun je filteren op één cursus. Je ziet dan binnen de cursus een interactieve matrix met de status van alle certificaat-opdrachten binnen de cursus. Door te klikken op de status van een opdracht vind je meer details.

Tip: Organisatiebeheerders kunnen de status van een opdracht te allen tijde wijzigen. Is een begeleider dus even niet aanwezig? Als beheerder kun je de opdracht in zijn/haar naam alsnog beoordelen of de status aanpassen. Je kunt zelfs niet-ingeleverde opdrachten ‘markeren als geslaagd’, mocht je dat willen!

Tabblad ‘Cursist’

thumbnail Voortgang Cursist def e1683041018443

Ook dit tabblad is nieuw: het is mogelijk om te zoeken op de naam van één cursist. Er verschijnt dan een overzichtstabel met alle cursussen die deze cursist in zijn/haar account heeft met op hoofdniveau de status per cursus. Ook hiervoor geldt: door te klikken op een statusicoon zie je meer details.

 

Lancering

De update is de afgelopen dagen uitgerold voor alle opleidingsmanagers en organisatiebeheerders. Voor de volledigheid hebben we ook in BeWizr een kleine rondleiding toegevoegd. Deze verschijnt automatisch, wanneer je het voortgangsscherm voor de eerste keer opent nadat de update is doorgevoerd. Dus log snel in bij BeWizr om de rondleiding te bekijken.

Vanzelfsprekend blijven we de BeWizr omgeving doorontwikkelen en hebben we een aantal nieuwe updates in de planning staan. Hierover zullen wij verder communiceren via deze BeWizr nieuwsbrief. Ook ontvang je via deze weg in de toekomst vaker handige tips en tricks om het werken in BeWizr nóg makkelijker en leuker te maken!

Heb je vragen over de update, of kom je ergens niet uit? Stuur dan een mailtje naar administratie@humantalentgroup.nl.

Veel succes en veel plezier in BeWizr!

 

Meer artikelen