Mobiel leren

Mobiel leren, waar en wanneer jij wilt

WIZR is het nieuwe e-learning and coursemanagement platform, waarmee iedereen altijd en overal kan werken.

Na jaren met verschillende e-learning en coursemanagementsystemen te hebben gewerkt heeft Human Talent Group een eigen e-learing omgeving ontwikkeld die naadloos aansluit bij haar visie en methode van Performance Driven Learning. WIZR is gebouwd vanuit de basisgedachte ‘Mobile First, zo dichtbij mogelijk, onderweg of gewoon lekker thuis op de bank. WIZR is eenvoudig en toegankelijk, zonder drempels. Alsof je gewoon aan het browsen bent op een website, je Facebook of je Whatsapp. Simpel en direct.

WIZR is het voorbeeld geworden van hoe je innovatieve oplossingen snel, foutloos en met succes kunt implementeren. De reacties van zowel gebruikers als onze eigen content ontwikkelaars zijn overweldigend.Onderweg in de trein of gewoon thuis op de bank, het maakt eigenlijk niet uit waar of wanneer je wilt leren, het kan nu overal en op elk moment.
Gewoon op je smart phone of i-pad.

wizr_iPhone_Pittig

 

WIZR, wat is de meerwaarde voor uw medewerkers? Unique User Reasons.


 • Mobile First

  80% van alle Nederlanders heeft een smartphone. Gemiddeld kijken we 110 keer per dag op onze smartphone. Het is onderdeel van ons dagelijks leven. Daar hoort leren ook plaats te vinden. Overal, onderweg, thuis buiten of gewoon op de bank. WIZR is daarom primair ontworpen voor mobiel en werkt Multi device, past zich aan aan elk apparaat, elk format.


 • Intuïtief

  Iedereen is gewend aan bepaalde structuren en navigeren in websites. Dat gaat volstrekt routinematig, daar hoef je niet meer over na te denken. WIZR is gebaseerd op deze principes, met een duidelijke menustructuur, swipen en scrollen zoals je gewend bent, inleveren en communiceren zoals je dagelijkst doet.


 • Focus Primaire functie

  De trend in online leren is ‘tooling’. Weg van het allesomvattende systeem waar alles in moet passen, naar een doeltreffende mix van tools die de gebruiker wil gebruiken of al volop gebruikt en passen bij de ontwikkelvraag! Whatsapp als social tool, facebook als inlever- en uitwisseltool, Twitter webcare in plaats van een actualiteitenrubriek met roosterwijzigingen. Dichterbij op de bank kun je het niet krijgen. WIZR richt zich op de primaire functie: leren faciliteren.


 • Vloeiend & snel

  Techniek moet je helpen met leren, niet frustreren. WIZR is ontwikkeld met de loepzuivere programmeertaal Python. We love Python! Dat kan ook niet anders als je weet dat de ontwikkelaar van Python bij Google en Dropbox heeft gewerkt. Hoe groot onze programma´s ook zijn het loopt altijd vloeiend en snel.


 • Persoonlijk Dashboard

  Je eigen prestaties direct onder handbereik! WIZR is ontworpen op basis van de visie van Performance Driven Learning. In WIZR vindt de deelnemer zijn eigen prestatie indicatoren. Online consumentenmetingen, High Performance Cultuur metingen, Ken- en stuurgetallen. Alles te verzamelen via en te rapporteren op je eigen smartphone. Altijd bewust van je resultaten en de voortgang die je maakt!


 • Simpel e-learning bouwen

  E-learning bouwen is nog nooit zo eenvoudig geworden. WIZR biedt de mogelijkheid om zelf op een eenvoudige manier e-learning content te bouwen of aan te passen. Vergelijk het met het maken van een powerpoint. Eenvoud, effectiviteit en efficiëntie zijn de sleutelwoorden in het ontwerp van WIZR.

Spontane reacties deelnemers

“Kan niet stoppen. Werkt verslavend, cursus op je phone”

“Alles is overzichtelijk en logisch”


Wilt u meer weten over hoe u WIZR in kunt zetten voor de ondersteuning van uw werk- en leerprocessen in uw organisatie? Neem dan contact met ons op.