E-learning ontwikkeling

Wij zijn gepassioneerd over het ontwikkelen van e-learnings die echt impact maken. Het hele proces kunnen we jou uit handen nemen: van opleidingsontwerp tot implementatie. Of het nou gaat om het schrijven van prikkelende teksten, het maken van informatieve video’s of het uitdenken van spannende challenges, ons team contentontwikkelaars en onderwijskundigen gaat geen uitdaging uit de weg.

HTG banner contentontwikkeling
Fietswiel reuzenrad

Leeroplossingen met impact

Jij wilt zinnige e-learning en blended learning programma’s die aansluiten bij jouw doelgroep. Zonder open deuren, maar wat meerwaarde biedt, waar ze echt iets van leren, waar ze goed of beter door gaan presteren, wat hen echt verder helpt. En op een aantrekkelijke manier!

Dat verdient maatwerk leeroplossingen. Daarmee krijg jij het grootste bereik en de hoogste impact. Garantie voor mooie leerervaringen en behaald resultaat.

Waarmee wij jou kunnen ondersteunen

Als e-learning ontwikkelaar hebben wij alles in eigen huis, van ontwerp tot realisatie en implementatie. We ondersteunen jou op precies dat wat jij nodig hebt.

Opleidingsontwerp

strooisel resultaten@2x

Wij helpen je met een ijzersterk ontwerp waar jij jouw doelen en resultaten mee bereikt!

Illustraties

opleidingsontwerp 2x

Maak informatie snel overzichtelijk en inzichtelijk door aantrekkelijke (interactieve) illustraties.

 

Leervideo's

Verhoog de betrokkenheid en interactie met (interactieve) video.

Educatieve content

Illustraties E-Learning

Schrijf samen met onze auteurs leercontent die deelnemers aanspreekt!

Leeranimaties

leeranimaties 2x

Leg complexe zaken eenvoudig, aantrekkelijk en helder uit met animaties.

Leercampagnes

campagnes 2x

 Breng jouw programma’s bij iedereen onder de aandacht door krachtige leercampagnes.

Succesvol implementeren

Mooie e-learning of blended learning die niet gebruikt wordt, daar zit je niet op te wachten! Door onze roots in training & advisering weten wij als geen ander hoe wij jou, jouw directie, direct leidinggevenden en medewerkers kunnen begeleiden om echt aan het werk te gaan en resultaten te realiseren. We weten wat we doen en wat we doen levert ook resultaat. Daar zijn we trots op!
IJs graafmachine
Mais verfroller

Zelf doen of uitbesteden

Je kan de ontwikkeling van e-learning en blended learning volledig aan ons uitbesteden, zoveel mogelijk zelf doen, of alles wat er tussenin zit! We sluiten aan bij wat jij nodig hebt zodat jij je maximaal ondersteund voelt. Daarbij komen we altijd met een tijdlijn en voorstellen die passen bij jouw budget zonder in te boeten op kwaliteit en resultaat!

Snel meer uit leren halen?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Demo aanvragen

Telefoon

085 4017925

E-mail

info@humantalentgroup.nl