Evidence Based Improvement


 • Evidence Based Improvement

  Het advies- en trainersvak verandert. Steeds meer trainers en adviseurs beseffen dat hun traditionele werkwijze in snel tempo uit de gratie raakt en in de komende decennia volledig zal verdwijnen. Dit betekent dat adviseurs en trainers nu zelf moeten veranderen. En dat is lastig, want ook professionals blijven graag in hun routine werken met een vanouds bewezen succesformule. Maar het kan anders en het moet ook anders, want de succesformules uit het verleden zijn aan het einde van hun levenscyclus gekomen. Als adviseur of trainer kunt u met nieuwe methodes een veel grotere impact realiseren bij klanten en zo significant meer toegevoegde waarde leveren. Bent u klaar voor de toekomst?

  Man blij

  Pionieren op weg naar een nieuwe invulling van de adviseur, trainer van de toekomst.

  Wellicht hebt u zelf al een zoektocht gemaakt langs de legio online middelen en welke toegevoegde waarde deze kunnen bieden voor uw beroep als trainer of adviseur. Voor ons was het een vergelijkbare uitdaging. Wij hebben als pionier, met meer dan 20 jaar ervaring in het advies- en trainingsvak, deze weg in de afgelopen jaren bewandeld en zo een mooie voorsprong opgebouwd in kennis en ervaring. We kennen de voor- en nadelen en wat wel of niet werkt, door het in de praktijk toe te passen, te toetsen en collectief te leren. Wat begon met een uitdaging om een ‘100% online changeprogramma’ in te richten voor één van onze klanten, is nu uitgegroeid tot onze core business. Wij lopen voorop op het terrein van Online Change en Performance Driven Learning. Beide methodes zijn in de markt nog onderbelichte fenomenen.

  Open uitnodiging voor adviseurs en trainers met een bewezen track record

  We willen ook graag voorop blijven lopen, het tempo vasthouden. Daarom delen wij graag onze visie op hoe de rol van de trainer of adviseur zich kan ontwikkelen in het licht van de online mogelijkheden van nu. Maar nog liever sparren wij met ervaren adviseurs en trainers over hoe onze professie er in de toekomst uit zal komen te zien. U bent, bij deze, van harte uitgenodigd.

  “The future is not some place we are going, but one we are creating. The paths to it are not found but made, and the activity of making them changes both the maker and the destination.”

  John Schaar