Webinar: Praktisch AI voor L&D professionals

Deel dit artikel

Ben jij een learning en development professional in de groothandel die klaar is voor de volgende revolutie in leren? Sluit je dan aan bij dit webinar! Het is tijd om de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) te omarmen en je leeractiviteiten samen met deze tool naar een nog hoger niveau te tillen. En, als extra voordeel, ook nog kostenefficiënter te maken.

Je kan van alles met AI: automatische aanbevelingen genereren, voorspellende analyses maken, personalisatie op maat, etc. Maar het kan maar zo dat je het meest nuttige van AI nog niet eens gebruikt. Je kunt AI namelijk slim inzetten voor het bouwen van de toekomstige leertrajecten! Denk aan het schrijven van teksten, ontwikkelen van learnings, genereren van toetsen/illustraties/video’s en nog meer. AI blijft zich ontwikkelen en wordt steeds beter. Hoog de tijd om het zelf in te zetten!

De integratie van AI in learning en development opent de deur naar een nieuwe wereld met allerlei vernieuwende L&D mogelijkheden. Ontdek de praktische kracht van AI en bouw aan nog betere en kostenefficiënte leerprogramma’s voor jouw groothandel! In dit webinar helpen we je op weg binnen de mogelijkheden van AI in de L&D van de groothandel.

Rogier Vos

Rogier Vos

Meld je aan voor dit event

Aanmelden voor dit event kan via onderstaand formulier en dan sturen we je een uitnoding.

Aankomende events