Selecteer een pagina

Onze visie

De werkende op de werkvloer

Het verschil maak je op de werkvloer. Een goede missie, visie en kernwaarden is prachtig. Met mooie marketing en reclames kan je geweldige boodschappen overdragen en beloftes doen. Uiteindelijk wordt het bewezen in het contact met die individuele medewerker! Daar is waar het echt gebeurt!

Het verschil maken

Ieder mens heeft diep in zich de behoefte om het verschil te maken. Een bijdrage te leveren aan een groter doel, daarbij betrokken te zijn. Dat hoeft niet persé groot te zijn. Integendeel, in de eenvoud maak je vaak het echte verschil. Klein voor jou, groot voor de ander (de klant, de collega, je team, de organisatie).
Ontwikkeling van talent
Leren maximaal laten landen

Groot bereik, grote impact

Met de inzet van online leeroplossingen wordt je bereik en je impact groter. Je kan al je medewerkers meenemen in je gedachtengoed, betrokken krijgen, activeren en toerusten om van daaruit het verschil te maken, op iedere plek in iedere functie op elk moment.

Online en blended leren op de werkvloer

Praktisch opgeleide medewerkers waarderen e-learning en blended learning in het algemeen hoog. Mits het voldoet aan een aantal voorwaarden. Zo moet het aansluiten bij de eigen werkpraktijk, bijdragen aan gevoelde zelfeffectiviteit door te bouwen aan succeservaringen. Het moet direct toepasbaar zijn. Je kan het gelijk in actie zetten en je kan het effect ervan zien en ervaren. Het intensiever, maar met meerdere lichte verschillende soorten leerprikkels over een langere periode leren, zorgt voor daadwerkelijke zichtbare en meetbare prestatieverbetering en verhoogt de motivatie.

Ontwikkeling van talent

Het hoogste rendement

Het rendement van online en blended leren bij de werkende op de werkvloer is hoog. Enerzijds omdat het direct bijdraagt aan betere prestaties van het hele bedrijf, anderzijds omdat in het algemeen het grootste deel is van de totale populatie van het bedrijf. Dat maakt het ontwikkelen van online leermateriaal en leerprogramma’s een verantwoorde investering! 

Wij vinden het leuk om, samen met de werkende op de werkvloer, het verschil te maken door programma’s zo in te richten dat medewerkers en leidinggevenden er graag mee aan de slag gaan. Het zichtbare en vaak meetbare resultaat vieren we samen en is brandstof voor het volgende succes.

Snel meer uit leren?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.