Directeur Henk Ouwens spreker tijdens kennismakingsmiddag House of Hospitality


 • Blended learning

  Afgelopen week op 11 oktober organiseerde House of Hospitality een middag waarbij directeuren en teamleiders uit het mbo- en hbo-onderwijs horeca, toerisme en facilitaire dienstverlening kennis konden maken met de nieuwste mogelijkheden van hybride leren en blended learning.

  Kennismakingsmiddag voor directeuren en teamleiders

  Tijdens de kennismakingsmiddag konden directeuren en teamleiders zich laten inspireren door praktijkvoorbeelden van hybride leren en blended learning. Zij konden in gesprek gaan met studenten en docenten, hun verhalen en ervaringen horen en zelf, tijdens een korte workshop, experimenteren met de online leermodules. Henk Ouwens, directeur Ontwikkelen en Innovatie van Human Talent Group, een van de partners van House of Hospitality, heeft een presentatie geven over hoe blended, gepersonaliseerd en sociaal leren vorm gegeven kan worden in de onderwijspraktijk. Karoline Wiegerink, lector City Hospitality ging in op een studentgerichte organisatiestructuur als basisvoorwaarde voor de ontwikkeling van hospitality.
  Het bleek een enorm succes met grote opkomst waaronder de toonaangevende namen Okura, Hotel van de Valk en Hotel van Oranje.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

  Neem contact met ons op

Recente Projecten

Mobiel leren, waar en wanneer je maar wil!

WIZR, het eerste e-learning platform dat gemaakt is vanuit de deelnemer. Mobile First, intuitief, thuis op de bank aan het werk!

wizr