Denktanksessie


 • Denktanksessie ROC met 8 top retailers en Human Talent Group

  Afgelopen week heeft het ROC amsterdam samen met retailers een denktanksessie georganiseerd om het onderwijs programma te verbeteren. Onder de retailers waren onder andere H&M, Vomar en Hudson Bay. Enerzijds werd er vanuit retailers gevraagd na te denken over wat zij willen weten van het ROC en wat zij terug willen zien in het onderwijs. En anderzijds werd gevraagd wat bedrijven als belangrijke thema’s zien die vertaald moeten gaan worden naar leermodules. Waarbij zij dus input gaven op belangrijke thema’s zoals bijvoorbeeld duurzaamheid, Innovatie, e-commerce, en doorstroom perspectief.

  Human Talent Group

  Human Talent Group is deze dag facilitator geweest en werkt al jarenlang samen met ROC op gebied van ontwikkeling van content en e-learning programma’s voor studenten en docenten. Op deze manier proberen we in gezamenlijkheid de inhoud en manier van aanbieden scherp te houden gericht op de toekomst.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

  Neem contact met ons op

Recente Projecten

Mobiel leren, waar en wanneer je maar wil!

WIZR, het eerste e-learning platform dat gemaakt is vanuit de deelnemer. Mobile First, intuitief, thuis op de bank aan het werk!

wizr