Broodnodige kennis: een dagje meelopen in de bakkerij

Deel dit artikel

De beste e-learnings maak je door zelf met je poten in de klei… eh… in het deeg te kneden.

Onze Jonathan Apeldoorn ging daarom op bezoek bij de bakkerij van Hans Som om de fijne kneepjes van het bakkersvak te mogen ervaren. Hij had geen betere leermeester kunnen treffen en heeft met grote ogen gekeken naar het vakmanschap van Hans.

1680620757965

 

“Je kon echt zien dat Hans een professional is. Stappen die in de theorie uitgebreid staan beschreven, kent hij van binnen en buiten. Tijdens het bakken legde hij precies uit wat hij aan het doen was, wat het meekijken juist zo leerzaam maakte. Voor ik het in de gaten had, lagen er zo dertig bruine bolletjes klaar. Het feit dat ik een hoop van die bolletjes ook mee naar huis kreeg, was wel de kers op de taart,” aldus Jonathan, die een gezellige, leerzame èn lekkere dag had.

De vernieuwde bakkerij e-learnings van FoodBase zijn binnenkort beschikbaar voor alle toekomstige bakkers!

Meer artikelen