Selecteer een pagina

Leven lang leren met je eigen

academie

Human Talent Trainingen

Een eigen academie

Een eigen academie helpt om je branche- of organisatiedoelen te behalen, maakt je als werkgever aantrekkelijk op de arbeidsmarkt, zorgt dat de juiste werkinstructies, werkprocessen toegankelijk zijn voor de juiste personen.

Wij zijn specialist in het ontwikkelen branche- en bedrijfsacademies. Daarbij ontwikkelen wij alle content voor de werkende op de werkvloer. Wij hebben een grote trackrecord. Zie hieronder een aantal voorbeelden van succesvolle academies die wij van A-Z hebben opgezet.

Ontwikkeling van talent

Succesvol eigen academies!

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van academies die door ons ontwikkeld zijn voor branches en organisaties. Voor een deel verzorgen wij ook de uitvoering van de academie. Zo trekken we als partners samen op. Verschillende academies worden als ‘white-label’ e-learning en blended learning aangeboden zodat bedrijven in die sector daarmee tot 90% op ontwikkelkosten kunnen besparen.

PiTtiG Praktijkacademie Technische groothandel

Voor het Fonds Kollektieve Belangen technische groothandel ontwikkelden wij PiTtiG. Met focus op ontwikkelen van sterke medewerkers en sterke bedrijven. Tevens verzorgen wij de werving van deelnemers en de uitvoering van alle programma’s.

Nationale Bakkerij Academie

Voor de werkgevers en werknemersverenigingen in de bakkerijbranche ontwikkelden wij de Nationale Bakkerij Academie. Naast de ontwikkeling verzorgden wij ook de eerste opstart, de bezetting van de Stichting de werving van deelnemers zodat de academie als Stichting autonoom verder kon.

Wizr Retail

Voor de Retail ontwikkelden wij samen met een aantal grote Retailers Wizr Retail. Boordevol e-learnings voor medewerkers en leidinggevenden in de winkel en in het DC. Deze academie wordt op maat gemaakt voor deelnemende retailers. Daarnaast verzorgen wij de implementatie van de programma’s.

Handel Groeit

In samenwerking met het opleidingsfonds Handel Groeit ontwikkelden wij Wizr Groenten en Fruit en werven wij gezamenlijk de leden om actief deel te gaan nemen. Trots op de sector, veilig werken, voedselveiligheid, samen werken aan een schoon en opgeruimde omgeving.

Wizr Groothandel

Voor de Groothandel ontwikkelden wij samen met een aantal Groothandels Wizr Groothandel. Boordevol e-learnings voor sales, inkoop en logistiek. Deze academie wordt op maat gemaakt voor deelnemende groothandels. Daarnaast verzorgen wij de implementatie van de programma’s.

Jeugdzorg Nederland

In samenwerking met Jeugdzorg Nederland ontwikkelden wij programma’s voor het vergroten van het veiligheidsklimaat in instellingen. Inmiddels zijn er voor de (jeugd)zorg verschillende vervolgprogramma’s gestart. Van Werken vanuit de bedoeling, Professionele ruimte, Digitale Zorg tot Triple C implementatie.

House of Hospitality

Als contentpartner in House of Hospitality ontwikkelen wij een compleet aanbod voor de Hospitality sector voor leerlingen in het Mbo hybride onderwijs en aangesloten bedrijven.

Academie voor Zelfstandigheid

Leven lang leren voor iedereen, waar je bent en wat je ook doet. Een compleet aanbod van microlearnings en branche erkende programma’s voor toeleiding werk in Groen, Logistiek en Facilitair. Voor mensen voor wie leren niet vanzelfsprekend is.

WeSHare

Voor Warmteservice ontwikkelen wij, in samenwerking met alle toeleveranciers een complete academie vol met kennismodules voor alle baliemedewerkers. Van Airco, Dakbedekking, Zonnepanelen tot Electrotechniek. Alles zodat Warmteservice haar unieke kracht ‘met kennis het verschil maken’ verder kan uitbouwen.

Spar Academie

In 10 jaar tijd hebben we mogen meegenieten van hoe Spar tot één van de succesvolste merken in de foodretail kon doorgroeien. De Spar Academie heeft ondernemers en medewerkers meegenomen in alle (strategische) ontwikkelingen van Spar, de implementatie van alle modules en de bijbehorende werkprocessen en instructies. Hoe leren, ontwikkelen en succes samen kunnen gaan!

Snel meer uit leren?

Meer ontdekken over hoe je zichtbare en meetbare prestatieverbetering kunt realiseren met e-learning en blended learning? Hoe je meer rendement haalt uit leren tegen lagere kosten? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.